• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sonda lambda.

mati1904

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
STG
Witam, wie ktoś może czy sonda w fiacie seicento 0.9 i 1.1 jest taka sama ? Czy będą pasować zamiennie ?
Pozdrawiam

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Spojrzalem na profil i sie nie dziwie, masz 19 lat i chcesz wszystko na tacy zeby Ci podano bo kuzwa nie masz neta zeby wpisac w google i tam dostalbys szybciej odpowiedz niz tu.
Tak to sa takie same :mad:

mati1904

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
STG
Hahaha...
Dzięki za odp.
A w necie szukałem i nie znalazłem, dlatego spytałem. Na allegro np. piszę że sonda pasuje do 1100ccm i kilka innych silników a 900ccm na tej liście nie ma. I tak jest w większości a tematu podobnego brak.
Ok, temat do zamknięcia ;-)

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Dobry jestes, allegro wyrocznia :D bo tak napisali, czasami sprzedajacy nawet nie wie do czego dana rzecz co sprzedaje sluzy :D

Sprawdza sie w katalogu a jak sie go nie posiada to sklepach motoryzacyjnych danej marki i porownuje sie numery katalogowe.

mati1904

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
STG
Spoko, będę wiedział na przyszłość.
Do sklepu motoryzacyjnego mam dość daleko, szukałem na necie, ale nic podobnego nie znalazłem więc pomyślałem o allegro i dalej nie byłem pewien więc zapytałem tutaj ;-)

Do góry Bottom