• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sprawdzanie przebiegu po modułach BMW

Pakitko

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kalisz
www.facebook.com
Witam serdecznie wszystkich mam takie pytanie jak sprawdzić stan przebigu km po modułach w bmw z modułu świateł doszukałem w necie i wiem co i jak wiem że da się z ews air bag i modułu comforu , jak sprawdzic pozostałe moduły w bmw programem inpa disa ncs ??

sebap

Nowy
Punktów
0
Miasto
WLKP
Nie napisałeś o jakie BMW chodzi ale z programów, które wymieniłeś to żaden Ci prawdy nie powie. Można podejrzeć przez PA Soft ale jak wszystkie moduły zrobione to niczym nie sprawdzisz.
Jakby co to do Kalisza mam niedaleko i posiadam PA Soft.

Pakitko

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kalisz
www.facebook.com
Kolego nie wymieniłem bo chodzi ogólnie o wszelkiej masci bmw wiem ze inpa i disa orjetacyjne da sie sprawdzic po module swiatel ews i air bag ale nie wiem dokladnie jak z tych dalszych sprawdzic z modulu swiatel wiem jak sprawdzic

Tom_

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
232
Miasto
Szczytno
Dokładnie, klucz swoją drogą a licznik swoją drogą

kwiatek73

Uczestnik
Punktów
3
Miasto
dolnośląskie
Dokładnie, klucz swoją drogą a licznik swoją drogą
Może po czasie piszę-może jednak kogoś wasze bzdety mogą zmylić.Pakito dobrze napisał-kluczyk to stan licznika zczytywany z modułu zegarów.Jeśli nie wierzycie to zmieńcie stan licznika odpalcie na tym kluczyku i zczytajcie numer.A potem piszcie co wiecie a nie co wam się wydaje.

Do góry Bottom