• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sprzęt do diagnostyki komputerowej grupy VAG

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Nie będziesz miał uprawnien od vw-ag. Masz rok starania o pozwolenie jako warsztat niezależny eśli chodzi o cp i immo . Noe tak prosto jak Ci się wydaje dać 30 ojro i działać jak magik w marce vag

SASIADOV

Początkujący
Punktów
0
Nie będziesz miał uprawnien od vw-ag. Masz rok starania o pozwolenie jako warsztat niezależny eśli chodzi o cp i immo . Noe tak prosto jak Ci się wydaje dać 30 ojro i działać jak magik w marce vag
Dziwne, aso vw od którego kupuje części powiedziało ze nie jest to problem, rejestruje się i mam dostęp do otisa i tego drugiego programu
Automatyczne połączenie postów:

I koleś który handluje laptopami z głowicami w zestawie mówi ze są dwa wyjścia albo Ali i Chińczyk udostępnia swoje konto przez zdalny pulpit (u mnie odpada) albo tak jak wyżej wspomniałem wykupuje dostęp w vw na godzinę, dzień , tydzień , rok

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Jak już to do odis. To się przekonaj i sprawdź. Zekam na rezultaty :) uważaj na kradzione komponenty . Milicja bardzo szybko dojeżdża na warsztat . Auto oczywiście do wyjaśnienia skonfiskowane :)
Automatyczne połączenie postów:

Dla młodzieży świat należy, stary robi mlody leży . Działaj

SASIADOV

Początkujący
Punktów
0
Jak już to do odis. To się przekonaj i sprawdź. Zekam na rezultaty :) uważaj na kradzione komponenty . Milicja bardzo szybko dojeżdża na warsztat . Auto oczywiście do wyjaśnienia skonfiskowane :)
Czemu sugerujesz jakieś kradzione elementy? Nie rozumiem tez tego nastawienia. Zadałem pytanie, od razu jesteś nastawiony dziwnie negatywnie. Wątpię ze te szczurki z olx którzy zdejmują te blokady czekali rok na dostęp od vw ;)

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Na chińskim serwerze dopiszesz kradzio y . Jeśli wykupisz dostęp na siebie ,zrobisz scan auta to już w centrali wyskoczy że w aucie jest vos nie tak . I nie jestem wrogo na ciebie nastawiony . Kapujesz teraz ?

Do góry Bottom