lukkiwlkp
Zweryfikowany Mechanik
Nie będziesz miał uprawnien od vw-ag. Masz rok starania o pozwolenie jako warsztat niezależny eśli chodzi o cp i immo . Noe tak prosto jak Ci się wydaje dać 30 ojro i działać jak magik w marce vag
Dziwne, aso vw od którego kupuje części powiedziało ze nie jest to problem, rejestruje się i mam dostęp do otisa i tego drugiego programuNie będziesz miał uprawnien od vw-ag. Masz rok starania o pozwolenie jako warsztat niezależny eśli chodzi o cp i immo . Noe tak prosto jak Ci się wydaje dać 30 ojro i działać jak magik w marce vag
I koleś który handluje laptopami z głowicami w zestawie mówi ze są dwa wyjścia albo Ali i Chińczyk udostępnia swoje konto przez zdalny pulpit (u mnie odpada) albo tak jak wyżej wspomniałem wykupuje dostęp w vw na godzinę, dzień , tydzień , rokNie będziesz miał uprawnien od vw-ag. Masz rok starania o pozwolenie jako warsztat niezależny eśli chodzi o cp i immo . Noe tak prosto jak Ci się wydaje dać 30 ojro i działać jak magik w marce vag
uważaj na kradzione komponenty . Milicja bardzo szybko dojeżdża na warsztat . Auto oczywiście do wyjaśnienia skonfiskowane 
Czemu sugerujesz jakieś kradzione elementy? Nie rozumiem tez tego nastawienia. Zadałem pytanie, od razu jesteś nastawiony dziwnie negatywnie. Wątpię ze te szczurki z olx którzy zdejmują te blokady czekali rok na dostęp od vwJak już to do odis. To się przekonaj i sprawdź. Zekam na rezultatyuważaj na kradzione komponenty . Milicja bardzo szybko dojeżdża na warsztat . Auto oczywiście do wyjaśnienia skonfiskowane
![]()