Auto Elektronik Lubin
Zweryfikowany Mechanik
Czy waszym zdaniem jest to dobry pomysł?
NoweMówimy tu częściach nowych czy używanych?
przy takich marżach jak są na tym dziwnym portalu(jeszcze dochodzą opłaty dla nich) to już się idize na masówę bo inaczej tego nie widzę.hurtownie spszedają na allegro to już wiem i dlatego takie ceny niskie.sam handluje w internecie, jednak na allegro mam kilka aukcji i traktuje to jako reklamę bardziej. Niektóre ceny to nie wiem skąd się biorą, chyba z tira spadłyprzy takich marżach jak są na tym dziwnym portalu(jeszcze dochodzą opłaty dla nich) to już się idize na masówę bo inaczej tego nie widzę.
Ostatnio obiło mi się o uszy, że hurtownie starają się z tym walczyć i jak znajdą swojego klienta co tam handluje za tani to ucinają rabaty, ale to słyszałem od przedstawiciela. Chyba tylko straszą, bo wcale nie muszę konkretnej części z od nich brać tylko z innego tańszego źrólłą
Witam. Jak sklepik internetowy rozwija się?jest jeszcze kwestia tego jak nas dymają, ja ciągnę dużo z zagranicy i trafiałem dwumasy luka 1000 zł taniej niż w PL np, z innymi częściami jest podobnie. Teraz troszkę kurs euro to psuje, ale naprawde idzie dużo taniej te same części znaleźć w unii