• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sterowniki BMW Kombi I HU_0x63

Miodo

Początkujący
Punktów
0
Witam mam pytanie gdzie znajdują się sterowniki Kombi oraz HU_0x63 ponieważ w drzewku sterowników świecą mi się ono na czerwono

Załączniki

• Messenger_creation_bfa6b81b-7536-4a5a-9fc3-ca525b58924c.jpeg
    Messenger_creation_bfa6b81b-7536-4a5a-9fc3-ca525b58924c.jpeg
    177,6 KB · Wyświetleń: 18

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
638
Miasto
Okolice Krakowa
A HU to jednostka multimedialna. Jak Ci licznik działa ok i CIC czy tam NBT też to masz albo problem z kablem albo z ISTĄ

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
430
Miasto
Świdnica
Kombi to zegary hu to radio w twoim przypadku CIC

Miodo

Początkujący
Punktów
0
Jestem laikiem w tych sprawach, auto miało dzwona,dostało w bezpieczniki, wymieniłem skrzynkę bezpieczników generalnie zegary działają, samochód odpala wszystko jest okej tylko nie działają multimedia nawigacja i radio czy samo kodowanie wystarczy? Oczywiście muszę zacząć od nowe klomatora bo nie wytrzymuje napięcia

A HU to jednostka multimedialna. Jak Ci licznik działa ok i CIC czy tam NBT też to masz albo problem z kablem albo z ISTĄ
Jestem laikiem w tych sprawach, auto miało dzwona,dostało w bezpieczniki, wymieniłem skrzynkę bezpieczników generalnie zegary działają, samochód odpala wszystko jest okej tylko nie działają multimedia nawigacja i radio czy samo kodowanie wystarczy? Oczywiście muszę zacząć od nowe klomatora bo nie wytrzymuje napięcia

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Miodo

Początkujący
Punktów
0
Jak z nim nie ma komunikacji to co chcesz kodować?
W takim razie jaki sterownik jest do wymiany skoro nie ma w nim komunikacji? I jak mogę prosić gdzie się znajduję bo rozebrałem już prawie cały samochód

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
430
Miasto
Świdnica
To akurat oczywiste. Rozumiem, że bezpieczniki sprawdziłeś zanim rozebrałeś auto w mak?

Do góry Bottom