• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

STRAJK MECHANIKÓW

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
kolejny złodziej z platformy?
ależ skąd .. nagle pan broniaż przypomniał sobie przed wyborami jaka krzywda dotknęła oświatę i słusznie zareagował widząc dysproporcję w stosunku do swoich zarobków ;) .. i tu czekałem na wyraźnie wyższe roszczenie ..np 2500zł ;)
a tak poza nawiasem pamiętając jakość nauki mojego syna w Liceum to przychylił by się do obniżenia zarobków tej grupy szumnie nazywanej nauczycielami ;) ... oczywiście są wyjątki i tym należy się podwyżka jak psu micha ;)

Ostatnia edycja:

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Mojej sąsiadki nauczycielki maz chciał zebym mu auto zdiagnozowal za piwo. Owszem piwko wypilem i olalem ku..sa. Stać ich na 3 letnie auto to niech ku..wa bulą kase. Dla nich już nie ma gratisów.

Wole napalić w piecu testerem jak pasożytów dorabiać.

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
Mojej sąsiadki nauczycielki maz chciał zebym mu auto zdiagnozowal za piwo. Owszem piwko wypilem i olalem ku..sa. Stać ich na 3 letnie auto to niech ku..wa bulą kase. Dla nich już nie ma gratisów.

Wole napalić w piecu testerem jak pasożytów dorabiać.
jak widać zarobki mają wysokie więc płacą jak każdy ..

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
Myśle że kase już wydali na wczasy... nad "możem". Te jełopy zajęły już miejsce na plaży i bedom człowieku dyskutować o cenie frytek do Bożego narodzenia.

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
Myśle że kase już wydali na wczasy... nad "możem". Te jełopy zajęły już miejsce na plaży i bedom człowieku dyskutować o cenie frytek do Bożego narodzenia.
....dobry wieczór Kolegom !!! Podzielę się z Wami moimi doświadczeniami z nauczycielami-klientami .Otóż ja nigdy nie miałem z nimi problemu w płatnościach za usługi.Budżetówka (przynajmniej to środowisko )ma pieniądze .wiele miałem takich przypadków że ostatnim pytaniem post factum było ile się należy .Ważną rzeczą jest również wypracowanie takich relacji z klientem aby tenże płacił godne pieniądze a nie próbował stawiać piwo .Co do niektórych nie tylko nauczycieli uprawiałem zdrową uargumentowaną propagandę odnośnie płatności za usługi ...i pomogło !

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
zdrową uargumentowaną propagandę
Ja też staram sie jak mogę i daje to efekty, bo inaczej zniknąłbym z rynku.
Nie znoszę analfabetów i wszelkiej maści buraków. Bezzębnych wąsatych pijanych jąkatych i tych przystojnych w rurkach z wrodzonym depilizmem. Skretyniałych nauczycieli prostaków ze wsi i miast pazernych sadowników tępych górników gupich pielęgniarek i zakłamanych lekarzy...myśle, że nie tylko ja tak mam.
Towarzystwo prawnicze to nie ludzie, to perfidna materia , więc to coś się w ogóle nie liczy.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Nie znoszę analfabetów i wszelkiej maści buraków. Bezzębnych wąsatych pijanych jąkatych i tych przystojnych w rurkach z wrodzonym depilizmem. Skretyniałych nauczycieli prostaków ze wsi i miast pazernych sadowników tępych górników gupich pielęgniarek i zakłamanych lekarzy...myśle, że nie tylko ja tak mam.
Towarzystwo prawnicze to nie ludzie, to perfidna materia , więc to coś się w ogóle nie liczy.
niezły manifest.

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów

wystarczyło napisać że ludzie cię drażnią ..zrozumiemy ;)
a tak poza to ludzie z którymi rozmawiam strasznie wk...i na strajkąjących nauczycieli

Ostatnia edycja:

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
sąsiad to gość, nie chciał za darmo :muted:
też trzeba być człowiekiem, i po robocie: sąsiada o wartość piwa skasować mniej :cool:

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
....ludzi takiej proweniencji zapewne wszyscy nie lubimy !!! Poza tym gdy przyjeżdża do mnie przystojniaczek w rurkach,brat skretyniałego nauczyciela który jest sąsiadem prostaka ze wsi i pazernego sadownika tego co ma głupią córkę pielęgniarkę która jest żona zakłamanego lekarza,,,,to nikomu z nich nie daję możliwości (swoja postawą) aby okazywali swoje prostackie maniery w stosunku do mnie .

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
i koniec tematu.
nauczyciele nam przestali strajkować :D
to już chyba mają na łape 4 kawałki miesięsznie , za 18 godzin tygodniowo :D

Do góry Bottom