ależ skąd .. nagle pan broniaż przypomniał sobie przed wyborami jaka krzywda dotknęła oświatę i słusznie zareagował widząc dysproporcję w stosunku do swoich zarobkówkolejny złodziej z platformy?
.. i tu czekałem na wyraźnie wyższe roszczenie ..np 2500zł
... oczywiście są wyjątki i tym należy się podwyżka jak psu micha 
http://m.telewizjarepublika.pl/mech...uczycieli-ani-innych-pasozytow3939,78761.html
Nieźle
Wszyscy strajkuja dzisiaj?

jak widać zarobki mają wysokie więc płacą jak każdy ..Mojej sąsiadki nauczycielki maz chciał zebym mu auto zdiagnozowal za piwo. Owszem piwko wypilem i olalem ku..sa. Stać ich na 3 letnie auto to niech ku..wa bulą kase. Dla nich już nie ma gratisów.
Wole napalić w piecu testerem jak pasożytów dorabiać.
tak jest! zabrać bogatym oddać biednym.....Stać ich na 3 letnie auto to niech ku..wa bulą kase. Dla nich już nie ma gratisów.
Wole napalić w piecu testerem jak pasożytów dorabiać.
....dobry wieczór Kolegom !!! Podzielę się z Wami moimi doświadczeniami z nauczycielami-klientami .Otóż ja nigdy nie miałem z nimi problemu w płatnościach za usługi.Budżetówka (przynajmniej to środowisko )ma pieniądze .wiele miałem takich przypadków że ostatnim pytaniem post factum było ile się należy .Ważną rzeczą jest również wypracowanie takich relacji z klientem aby tenże płacił godne pieniądze a nie próbował stawiać piwo .Co do niektórych nie tylko nauczycieli uprawiałem zdrową uargumentowaną propagandę odnośnie płatności za usługi ...i pomogło !Myśle że kase już wydali na wczasy... nad "możem". Te jełopy zajęły już miejsce na plaży i bedom człowieku dyskutować o cenie frytek do Bożego narodzenia.
Ja też staram sie jak mogę i daje to efekty, bo inaczej zniknąłbym z rynku.zdrową uargumentowaną propagandę
niezły manifest.Ja też staram sie jak mogę i daje to efekty, bo inaczej zniknąłbym z rynku.
Nie znoszę analfabetów i wszelkiej maści buraków. Bezzębnych wąsatych pijanych jąkatych i tych przystojnych w rurkach z wrodzonym depilizmem. Skretyniałych nauczycieli prostaków ze wsi i miast pazernych sadowników tępych górników gupich pielęgniarek i zakłamanych lekarzy...myśle, że nie tylko ja tak mam.
Towarzystwo prawnicze to nie ludzie, to perfidna materia , więc to coś się w ogóle nie liczy.
Ja też staram sie jak mogę i daje to efekty, bo inaczej zniknąłbym z rynku.
Nie znoszę analfabetów i wszelkiej maści buraków. Bezzębnych wąsatych pijanych jąkatych i tych przystojnych w rurkach z wrodzonym depilizmem. Skretyniałych nauczycieli prostaków ze wsi i miast pazernych sadowników tępych górników gupich pielęgniarek i zakłamanych lekarzy...myśle, że nie tylko ja tak mam.
Towarzystwo prawnicze to nie ludzie, to perfidna materia , więc to coś się w ogóle nie liczy.
Ja też staram sie jak mogę i daje to efekty, bo inaczej zniknąłbym z rynku.

....ludzi takiej proweniencji zapewne wszyscy nie lubimy !!! Poza tym gdy przyjeżdża do mnie przystojniaczek w rurkach,brat skretyniałego nauczyciela który jest sąsiadem prostaka ze wsi i pazernego sadownika tego co ma głupią córkę pielęgniarkę która jest żona zakłamanego lekarza,,,,to nikomu z nich nie daję możliwości (swoja postawą) aby okazywali swoje prostackie maniery w stosunku do mnie .Ja też staram sie jak mogę i daje to efekty, bo inaczej zniknąłbym z rynku.