XMARIO
SuperMechanior
Jak przestali, jak ze szkoły mam telefon że świetlica dziś tylko do 15tej i rozkaz odebrać.
Kolejna banda niedouczonych nierobów fika i tyle.
Kolejna banda niedouczonych nierobów fika i tyle.
czemu mnie to nawet nie dziwiW 1981 roku brojniarz byl radykalnym komunista ze nawet mial zakaz wstepu na strajk studentow na uniwersytecie

i śmieje ci się w twarz... i będzie się śmiał, jak nie on, to jego następca. bo od kiedy człowiek zlazł z drzew i przestał rzucać kamieniami w dinozaury, to zawsze tak było... i będzie... i... jebie mnie to. szkoda życia.Tylko ty zapierda..sz a on za 12 tys ma w czterech literach. Niech oni nie jecza. Chca zarabiac tyle co lekarze? Pokazuja zasadnicze wynagrodzenie. A gdzie dodatki ? Tego nikt nie mowi. Kazdy co chce isc na studia musi korki brac. Mnie dawala korki matematyczka co nie mogła mnie nauczyc w szkole. Paranoja. Bony rodzicow wprowadzic i płacić tym co maja efekty.
Co kur.a zrobić! Poje..ło cię, jaki kościół?! Trza Toto wyplenić. Jedno mnie się w komunie podobało, a mianowicie że chcieli się tego pozbyć ale naród ciemny był i uciśniony więc właził w dupę katabasom bo oni lepiej mydlili oczy w tym ciemnogrodzie. Wiara jest jak choroba weneryczna, łatwo się nią zarazić i nie da wyleczyć, dlatego trzymam się na dystans.i zrobic kosciol narodowy
Na stos z nim! Na stos!!!Ateista jeb.ny
Ot świętojebliwy.Ateista jeb.ny
O i to jest prawdziwy katolik, najpierw opluje, sponiewiera, wyzwie od (jebanego ateisty) a potem do kościułka na spowiedź i odkupienie za tacowe. Kwintesencja KK.A wlasnie wybieram sie do kościoła