• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

STRAJK MECHANIKÓW

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
W 1981 roku brojniarz byl radykalnym komunista ze nawet mial zakaz wstepu na strajk studentow na uniwersytecie

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Tylko ty zapierda..sz a on za 12 tys ma w czterech literach. Niech oni nie jecza. Chca zarabiac tyle co lekarze? Pokazuja zasadnicze wynagrodzenie. A gdzie dodatki ? Tego nikt nie mowi. Kazdy co chce isc na studia musi korki brac. Mnie dawala korki matematyczka co nie mogła mnie nauczyc w szkole. Paranoja. Bony rodzicow wprowadzic i płacić tym co maja efekty.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Tylko ty zapierda..sz a on za 12 tys ma w czterech literach. Niech oni nie jecza. Chca zarabiac tyle co lekarze? Pokazuja zasadnicze wynagrodzenie. A gdzie dodatki ? Tego nikt nie mowi. Kazdy co chce isc na studia musi korki brac. Mnie dawala korki matematyczka co nie mogła mnie nauczyc w szkole. Paranoja. Bony rodzicow wprowadzic i płacić tym co maja efekty.
i śmieje ci się w twarz... i będzie się śmiał, jak nie on, to jego następca. bo od kiedy człowiek zlazł z drzew i przestał rzucać kamieniami w dinozaury, to zawsze tak było... i będzie... i... jebie mnie to. szkoda życia.

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Na tym polega to że jednym zależy a innym nie

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
wystawić wypowiedzenia, tym co strajkowali i praca im nie odpowiada.
dać szanse młodym
jaki w tym problem ?
przyjdą młodzi za mniejsze stawki i będą zadowoleni i zaangażowani

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
i tak łby poleca tym co mają umowy na czas okreslony

Regaciarz

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
378
ja to nie rozumiem tego, praca się nie podoba albo za mało płacą? Idź gdzie indziej a nie utrudniaj życie innym, jeżeli na prawdę zabraknie przez to nauczycieli to płace pójdą do góry na tyle aby komuś się chciało za tyle pracować a reszta niech szuka spełnienia w innym zawodzie, ale jak pamiętam z własnej edukacji to większość to były takie tłuki, że nawet w biedronce na kasie mieliby problemy

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
i zrobic kosciol narodowy
Co kur.a zrobić! Poje..ło cię, jaki kościół?! Trza Toto wyplenić. Jedno mnie się w komunie podobało, a mianowicie że chcieli się tego pozbyć ale naród ciemny był i uciśniony więc właził w dupę katabasom bo oni lepiej mydlili oczy w tym ciemnogrodzie. Wiara jest jak choroba weneryczna, łatwo się nią zarazić i nie da wyleczyć, dlatego trzymam się na dystans.

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Bez przesady.:D. Komuna to nadała ludziom ze hoho.

kryszt

SuperMechanior
Punktów
20
I co ucichło po kościele nawiedził cię mądrością proboszcz dać na tacę . Jestem katolikiem lecz kościoła powszechnego nie hierarchicznego z biskupem który tłumaczy mi że wie lepiej i będzie rządził moją kasą . Niech przyjdzie i porobi za mnie , ja każdego za jego kasę oklepać mogę i moja modlitwa nie będzie gorsza od jego . Dla mnie w tej chwili gro księży to biznesmeni w sutannach i mogą więcej niż my , mają dużo przywilejów o których nie wiemy .:vamp::bucktooth: :banghead:

Do góry Bottom