• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

STRAJK MECHANIKÓW

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
A kogoś opluł sponiewierał wyzywał???
Takie ateista jep.ny wyprowadza Cię z równowagi...
Szanuj katolików człowieku, szanuj.
Naucz się czytać bałwanie ze zrozumieniem. Szanuję normalnych ludzi, bez względu na wyznanie, rasę czy odmienność seksualną.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
i nazwałeś mnie publicznie bałwanem...to taki wyraz szacunku, tak?
A to ty uważasz się za normalnego? Poza tym żeby być szanowanym trzeba szanować innych. Myślę że powinieneś przeczytać swoje wszystkie posty i wyciągnąć wnioski.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Ja ci powiem co jeszcze...aże wieszcze...
Ostrze noże i nożyczki, halabardy i pilniczki,usuwam ciąże krawaty wiąże i pinezki pstryka aparat czeski :D

biedny mechanik

SuperMechanior
Punktów
22
Miasto
Biała Podlaska
Witam dawno mnie tu nie było odnawiam temat .MIANOWICE STRAJKI DIAGNOSTÓW ok a co z mechanikami co z cenami wiadomo wszystko poszło w gorę

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
429
Miasto
Świdnica
Ty jestes jakis chory? Nie widze powodów do strajku. Podnosisz ceny i robisz dalej swoje. Ja przynajmniej tak działam. Jak ci nie pasuje zawsze mozesz zostać dyrektorem banku.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
dzwigam w góre bez litosci i nic pozatym.
Ceny zycia /funkcjonowania codziennego rosna w zastraszajacym tempie i gdzie sie nie ruszysz to placisz bo niemasz wyjscia,wiec zeby ci sie oplacało prowadzic warsztat i zyc normalnie zrob to co robia wszyscy,podnos ceny i sie nie pytaj,a ile to sam musisz sobie to wypracować

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Ceny za przeglądy są ustalane ustawą i dlatego diagności nie mogą ich sobie sami podnieść a mechanicy jak najbardziej powinni

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Ludzie wyłapali, ze za 3000 zł brutto ?! nie da się żyć ? Zwłaszcza samemu, wynajmując kawalerkę za ? 1500 zł ?

Czas najwyższy.

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Rzygać sie chce jak frajer ci mowi ze nie chce inwestowac w swoje auto a ty juz zrobiles 2 dniowki. Teraz jak podniesiemy ceny napraw to dopiero robactwo będzie błagać po forach o informacje

Burak

SuperMechanior
Punktów
28
Miasto
Wieś
To bierz kasę za swoje dniówki powiedz co jeszcze trzeba zrobić podziękuj grzecznie i pożegnaj klienta. Tak to powinno wyglądać. A internet jest po to żeby pytać.

Do góry Bottom