• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Stres w zawodzie mechanika i diagnosty samochodowego - badanie

sebian

Początkujący
Punktów
1
Mam na imię Sebastian jestem studentem V roku psychologii, piszę pracę magisterską na temat stresu w zawodzie diagnosty samochodowego i mechanika samochodowego. W związku z tym prowadzę badania ilościowe i pragnę zaprosić do wzięcia w nich udziału. Badanie jest całkowicie anonimowe, nigdzie nie wpisujemy swoich danych osobowych. Bardzo proszę o dokładne przeczytanie instrukcji i udzielenie odpowiedzi na wszystkie pytania ankiety i dwóch kwestionariuszy. Czas wypełnienia około 20 minut.

Bedę bardzo wdzięczny za poświęcony czas i rzetelność.

Link do badania:

sebian

Początkujący
Punktów
1
@MIKUr1 Ty nieuku :D Siedzisz w norze, to siedź.
Serial typu "nie widzę, ale się wypowiem" żenujące :)

A Ty magister wielce dziękujesz, a nie wiesz o co chodzi.
Jak tak będziesz podchodził do innych spraw, to nawet nie komentuje.

Chłop cały czas pisał o analu i kulkach analnych, to sobie wyobraź co on musi mieć w głowie. Dopiero jak go trochę zbastowałem i przedstawiłem publice mechanizm jakim się kieruje Pan Mikur, to przestał. Itd. itd.
A Ty mnie "karcisz", a jego gratyfikujesz. Oj nie wróżę temu "gabinetowi terapeutycznemu" przyszłości.

Poza tym dajesz się podpuszczać, jak dziecko ;)
Doceniam Twoje dywagacje, nawet ciekawie się to czyta, powinieneś pomyśleć o pisaniu scenariuszy do filmu........fantasy. Po za tym dzięki że piszesz te herezje, dzięki temu wątek żyje :D
Automatyczne połączenie postów:

Dziękuję

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
579
dzięki że piszesz te herezje, dzięki temu wątek żyje
W końcu skumał. Jednak może coś jeszcze z Ciebie będzie. Gdyby nie ja, to pies z kulawą nogą by tu zajrzał.

Scenariusze i filmy fantasy powiadasz...to jest analityczny umysł o którym możesz tylko pomarzyć z ponad przeciętną empatią pozwalający zajrzeć w arkana życia codziennego ludzi. Dla Ciebie to są nieosiągalne światy, a raczej stany, które tylko oglądasz na tych Twoich filmach fantasy.

Po rękach powinieneś mnie całować. (byś miał ankietę, jak świnia niebo)

sebian

Początkujący
Punktów
1
W końcu skumał. Jednak może coś jeszcze z Ciebie będzie. Gdyby nie ja, to pies z kulawą nogą by tu zajrzał.

Scenariusze i filmy fantasy powiadasz...to jest analityczny umysł o którym możesz tylko pomarzyć z ponad przeciętną empatią pozwalający zajrzeć w arkana życia codziennego ludzi. Dla Ciebie to są nieosiągalne światy, a raczej stany, które tylko oglądasz na tych Twoich filmach fantasy.

Po rękach powinieneś mnie całować. (byś miał ankietę, jak świnia niebo)
Rozumiem Cię, próbujesz nadać głębie swoim wypowiedziom, lecz są to nadal tylko opowieści pewnej treści, a nie analiza.......ale próbuj ....próbuj dalej, jak wspomniałem nieźle się to czyta.......

Do góry Bottom