Mi właśnie pasuje ciemne tło bo nie męczy oczuA to akurat niespodzianka, ponieważ tworząc ten styl kierowałem się przede wszystkim ergonomią czytania. Nie od dzisiaj wiadomo, że jasny tekst na ciemnym tle jest zdrowszy i mniej męczy oczy niż ciemny tekst na jasnym tle.
Mi osobiście pracując na wcześniejszej wersji forum (jasne tło/ciemny tekst) po dłuższym posiedzeniu potrafiły łzawić oczy oraz czułem ich suchość. Teraz przygotowując i szlifując tę wersje siedzę przy komputerze kilkanaście godzin dziennie przez ostatnie 4 dni i takich problemów u siebie nie zauważyłem.
Po kilku dniach aklimatyzacji chciałbym poznać opinię pozostałych użytkowników w tej kwestii.
Mnie osobiscie ta szata graficzna nie lezy.
Dołączam do grona osób którym ten styl totalnie nie leży. Stare forum było git.Mi się niestety nie podoba. Po przeczytaniu kilku tematów bolą mnie oczy. Wcześniej to nie występowało, teraz jak czytam to zaczyna się po jakimś czasie zlewać w jedną całość

Co rozumiesz przez pulpit?Szefie a przycisk oznacz jako przeczytane można by na pulpit?
Trochę wiary w styl, dajcie trochę czasu. Tak to jest jak codziennie wchodziło się w twoim przypadku przez 3 lata i teraz zmiana małaDołączam do grona osób którym ten styl totalnie nie leży. Stare forum było git.
będzie dobrze.Jak to mówi nasz instruktor - kontakty seksualne to nie temat do chwalenia się.nie da rady. mam wiążący kontrakt w kole gospodyń wiejskich.

dobrze gadasz, zero docenienia pracy, zróbcie lepsząKuźwa chłopak się napracował by coś zmienić od nowego roku a my marudzimy jak baby na targowicy..mi tam jest Dobrze![]()
zróbcie sami najlepiej we flashuMisiek taka ironia, wiecej wiedzy trzeba a nie tylko HTML, nie ważne. Praca dobrze zrobiona, wymaga drobnych poprawek ale to z biegiem czasuFlash od nowego roku nieobsługiwany...
hahaahhaha puenta rokumówisz i masz.