• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

SWAP silnika z 1,5(75KM) na 1,8(185KM) a prawo teraz

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
No ładnie grubo poszedł:D:finger:

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
No fajnie. Teraz jest 1.4 16v na ostrych wałach i ITB wraz z przepustnicami z motocykla. Dziwują się ludziska. Polucjanci też jak dowód sprawdzają;] W zasadzie mogą cmoknąć go w wentyl.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Jestem jak najbardziej za takimi modami, zważywszy, że jak widać gość i przemyślał temat i wykonał go profesjonalnie:D:finger: Szkoda, że już praktycznie nie da się rejestrować SAM-ów, bo pewnie takich tematów było by więcej:meh:
A tak z czystej ciekawości jak mu to przeszło, bo to już jest ingerencja w konstrukcję i to poważna...?:rolleyes::D

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
Od klaśnięcia. Wszytko na jednym przeglądzie gdzie diagnosta ma uprawnienia rzeczoznawcy, kuma takie tematy i takich ludzi (dłubaczy). Sam się po drodze przejechał, ręce mu drżały bo jak on to powiedział (wariat) i tyle.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
No to fajnie, że jeszcze tacy są:D Ja też miałem takiego diagnostę parę lat temu- taka stara gwardia PZM- niestety już na emeryturze, gość typu - jak coś było nie halo to zawsze powiedział jak zrobić tak żeby było halo:D Taka magiczna kombinacja fachowca z pasjonatem:D

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
Właśnie to taki gość. Lubi motoryzację, sam odrestaurowuje motocykle więc kumata bestia. Do tego super diagnosta.

Do góry Bottom