Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
No fajnie. Teraz jest 1.4 16v na ostrych wałach i ITB wraz z przepustnicami z motocykla. Dziwują się ludziska. Polucjanci też jak dowód sprawdzają;] W zasadzie mogą cmoknąć go w wentyl.
Jestem jak najbardziej za takimi modami, zważywszy, że jak widać gość i przemyślał temat i wykonał go profesjonalnie Szkoda, że już praktycznie nie da się rejestrować SAM-ów, bo pewnie takich tematów było by więcej
A tak z czystej ciekawości jak mu to przeszło, bo to już jest ingerencja w konstrukcję i to poważna...?
Od klaśnięcia. Wszytko na jednym przeglądzie gdzie diagnosta ma uprawnienia rzeczoznawcy, kuma takie tematy i takich ludzi (dłubaczy). Sam się po drodze przejechał, ręce mu drżały bo jak on to powiedział (wariat) i tyle.
No to fajnie, że jeszcze tacy są Ja też miałem takiego diagnostę parę lat temu- taka stara gwardia PZM- niestety już na emeryturze, gość typu - jak coś było nie halo to zawsze powiedział jak zrobić tak żeby było halo Taka magiczna kombinacja fachowca z pasjonatem