• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

szkolenia w Warszawie

DoktorBLN

SuperMechanior
Punktów
12
Zauważ że ostatnie moje zdanie brzmi. , że należy starać się weryfikować wiedzę jaka się ma, bądź właśnie to czego się nowego dowiedziałem. Łatwo wykluczyć błąd, a lepiej go można zapamiętać :)

Receiver

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
no okeej, racja. Praktyka najważniejsza, ale jak przejść do praktyki jak nie posiada się odpowiedniej wiedzy, Rzeczywiście, najlepiej będzie jak kupię jakiegoś grata i na nim zacznę się uczyć, ale tu powstaje pytanie: Czy znalazłby się ktoś, kto chętnie by mi pomógł w nauce?

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Z mojej strony możesz liczyć na kurs internetowy :p i pytać ile sie da :)
Do Warszawy mam niestety 350km ;)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
no okeej, racja. Praktyka najważniejsza, ale jak przejść do praktyki jak nie posiada się odpowiedniej wiedzy, Rzeczywiście, najlepiej będzie jak kupię jakiegoś grata i na nim zacznę się uczyć, ale tu powstaje pytanie: Czy znalazłby się ktoś, kto chętnie by mi pomógł w nauce?

:) pewnie jak zaczniesz składać do kupy to pytaj, rozumiem że z rozlozeniem auta dasz radę.

Receiver

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
rozłożenie to nie jest taka filozofia, gorzej ze złożeniem :)

DoktorBLN

SuperMechanior
Punktów
12
Poszukaj auta, a następnie książki pt. Sam naprawiam. Wiele Ci wyjaśni. Chociaż z tego co się orientuje to trochę ogarniasz juz.

Punktów
0
Miasto
WaWa pruszków żyrardów
witaj, jestem mechaniorem tak wiec chętnie pomoge czy to manualnie czy przez internet...
posiadam wiedze na temat starych jak i nowych technik i nowinek technologicznych.
jestem z okolic wawy - pruszkow

Do góry Bottom