• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sztywne koło od czego? Focus C-max 1.6 TDCi

cRossik

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Bydgoszcz
Witam mam takie pytanko, czy może ktoś już próbował dopasować sztywne koło od innego auta jakieś berlingo HDI bądź nie wiem co tam jeszcze w tym 1,6 wychodziło...
Wiem dziwne pytanie,ale może ktoś już przerabiał temat.
bo 1700 zł + do tego robocizna trochę dla mnie za dużo pieniędzy ... a do końca życia nie będę go trzymać.

1.6 TDCi 109km
Ford Focus C-Max 2004r

brum brum

SuperMechanior
Punktów
151
Miasto
daleko
Ja to sie juz nie zdziwię jak niedługo ktos wpadnie na wymiane klocków i przywiezie swoje ze szrotu i powie panie patrz pan ile jeszcze materiału:D....
Na szczescie mozna sie powołać na klauzulę sumienia....:D

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
951
Wejdź na allegro to zobaczysz jakie używki tarcz, klocków itd niedługo majtki będą zużyte sprzedawać. Myślę że autor wyciągnie wnioski, każdy ma inną granice komfortu jazdy

cRossik

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Bydgoszcz
Dobra, Dobra widzę wszyscy są negatywnie nastawieni co do sztywnego koła więc raczej sobie odpuszczam :)

A co do części używanych na pewnym serwisie aukcyjnym sprzedawał gościu ostatnio używany rozrząd do Vaga :D
Pewnie ktoś się skusił cena była kusząca ;DD

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Byłem świadkiem, jak na autozłom przychodzili ludzie po używaną żarówkę, albo jeden klocek hamulcowy...

Do góry Bottom