• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szukam fachowca który podejmie sie naprawy :)

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
typowa szkoda parkingowa... dziadek jeździł itp...

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
hi hi hi, ha ha ha a pewnie niejeden z was taką kalajabrą albo E46 zapiernicza... przyznać się :D

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
hi hi hi, ha ha ha a pewnie niejeden z was taką kalajabrą albo E46 zapiernicza... przyznać się :D

Wlasnie mnie zastanawialo jak jedzilem tu w UK autostrada dokola Londynu M25 ze na lawetach z przyczepka i rejestracja PL jechaly najwieksze szroty z
http://www.copart.co.uk
gdzie polacy licytuja do max 200 pound, jak maja cale auta no moze nie tak mlode na zwyklych szrotach gdzie troche cos poprawic a auto nie bite.

BORCAR

SuperMechanior
Punktów
45
Miasto
Inowrocław
www.borcar.pl
Zastanawia mnie tylko po co ubezpieczalnia sprzedaje takie cos, przeciez wiadomo ze nie ma mozliwosci odbudowania tego, wazne sa tylko dokumenty i numery nadwozia. Ewidentnie do przeszczepu.
Powinno byc to sprzedawane bez prawa rejestracji

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Zastanawia mnie tylko po co ubezpieczalnia sprzedaje takie cos, przeciez wiadomo ze nie ma mozliwosci odbudowania tego, wazne sa tylko dokumenty i numery nadwozia. Ewidentnie do przeszczepu.
To nie Anglia :)

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
sam sobie odpowiedziałeś,pięknie pokazali pola numerowe i tabliczkę znaminową choć tą można zrobić vin zresztą też sprzedawany jest papir;)

Do góry Bottom