• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szukam uslug tokarza. Prosze o pomoc.

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty
P

PogotowieSamochodoweUK

Witam, wpadl mi w raczki fajny podnosnik ze ''starej szkoly'' 10 ton.
Wariat taki ze podnosi wszystko co sie da.

Problemem sa kolka.

2 duze inne i 2 male inne + zuzycie ich.

Potrzebuje kogos kto by mial znajomego tokarza i mogl by dla mnie u niego zamowic koleczka na wymiar.

Prosze o ta pomoc ze wzgledu ze nie znam zadnego tokarza w UK i w mojej okolicy nie ma zadnego takowego.

Tak wiec zostaje zrobic to w PL, ale tam tez nie znam.

Jesli ktos mogl by mi pomoc, dowiedziec sie o cene i czas wykonania, bede dzwieczny. Pieniazki wraz z podziekowaniem chcialbym wyslac pay palem lub przelewem na konto, obojetnie.

Jesli ktos mogl by zorganizowac zamowienie, wykonanie i wysylke dla mnie to prosze o kontakt w tym temacie.

stasiek81

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Białystok
Temat cholernie stary, ale tak z ciekawości zapytam czy się udało coś załatwić , znam kilku chłopaczków z konkretnego zakładu technicznego. Chłopaki cuda wykonują na tokarkach i frezarkach , mają też laser.

P

PogotowieSamochodoweUK

No wciaz potrzebuje kogos takiego na stala wspolprace, obecnie inna firma tez by sie dorzucala do zamowien.

stasiek81

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Białystok
neva.info.pl
neva@neva.info.pl
533309210 jarek
powołać się proszę na Andrzeja z volvo.
to nie będą naliczać cen z automatu , tylko po bożemu :)

w razie co mogę pomóc z wysyłka. ale myślę że chłopaki sami to załatwią, wysyłki robią do niemiec to i z UK problemu nie będzie.

P

PogotowieSamochodoweUK

No nieno ja zdesperowany nie jestem i jak ktos da szalona cene to predzej sam na pilach i wiertarkach zrobie element ktory mi potzeba tylko zejdzie sie caly dzien wtedy zeby to wygladalo;)