Co sprzedajesz i za ile ? /JakeJ/
mam do sprzedania tester diagnostyczny fimry brainbee model st-6000 z rozszerzeniem o samochody ciężarowe i naczepy ,
sprzedaje tester diagnostyczny firmy brainbee model st-6000 , rozszerzony o samochody ciężarowe , tester bardzo mało używany , ponieważ tata stary mechanik bardziej ufa sobie niż urządzeniomCo sprzedajesz i za ile ? /JakeJ/
myślę że około 5-6 , napewno sie dogadamy , u mnie leży i się kurzy .Przyczyną uszkodzeń jest zupełnie co innego ..Należy zaopatrzyć się w tester samego gniazda OBD II ,wówczas uniknie się uszkodzenia testera nawet ryżowego.
Firma Homek z Wrocławia taki tester produkuje.

Witam kolego jeżeli szukasz urządzenia uniwersalnego to Ci proponuję St 6000 Europa kozak Azja ok z Ameryką sobie też radzi do wielu Marek serwisowa mam takiego kompa i mogę sprzedać bo kupiłem następcę za 15000 a tego oddam za 2800 z kablami do starszych AutTak jak w temacie, kupie sprawdzony uniwersalny diagnoskop do sam. osobowych autocoma lub delphi w chińskim odpowiedniku.
Moje wymagania to raczej nowe urzadzenie z oprogramowaniem, z lub bez zestawem adapterów do osobówek.
Cena do uzgodnienia.
Nie znam i nie orientuje sie w temacie cdp, dlatego prosze o wypowiedzi osób mające jakieś pojecie, ew poprosze o jakies linki ze sprawdzonych źródeł.
Osobiście próbowałem czegoś szukac, ale na każdej aukcji sprzedający ma najlepszy towar i nie wiadomo co wybrac. Prosze o pomoc w wyborze diagnoskopu na początek. Pozdrawiam.
owszem ale tylko w szmelcwagenachDla wtajemniczonych, w gniazdo OBD wkłada się "by pas" klucza i alarmu
i się odjeżdża.Dlatego w gniazdach zmieniają kolejność pinów.