• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tester diagnostyczny AutoCom CDP lub inny.

JakeJ

Początkujący
Punktów
0
Co sprzedajesz i za ile ? /JakeJ/
sprzedaje tester diagnostyczny firmy brainbee model st-6000 , rozszerzony o samochody ciężarowe , tester bardzo mało używany , ponieważ tata stary mechanik bardziej ufa sobie niż urządzeniom :) myślę że około 5-6 , napewno sie dogadamy , u mnie leży i się kurzy .

Stanisław 1946

Weteran
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1131
Miasto
Szczecin
Dla wtajemniczonych, w gniazdo OBD wkłada się "by pas" klucza i alarmu
i się odjeżdża.Dlatego w gniazdach zmieniają kolejność pinów.

dartech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
157
Miasto
Årdalstangen
Lepsze byloby odlaczanie linii diagnostycznych niz zamiana pinow. Ja juz raz tak tester stracilem wiec glupszej metody nie widzialem :(

maikel1234

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Końskie
Tak jak w temacie, kupie sprawdzony uniwersalny diagnoskop do sam. osobowych autocoma lub delphi w chińskim odpowiedniku.
Moje wymagania to raczej nowe urzadzenie z oprogramowaniem, z lub bez zestawem adapterów do osobówek.

Cena do uzgodnienia.

Nie znam i nie orientuje sie w temacie cdp, dlatego prosze o wypowiedzi osób mające jakieś pojecie, ew poprosze o jakies linki ze sprawdzonych źródeł.

Osobiście próbowałem czegoś szukac, ale na każdej aukcji sprzedający ma najlepszy towar i nie wiadomo co wybrac. Prosze o pomoc w wyborze diagnoskopu na początek. Pozdrawiam.
Witam kolego jeżeli szukasz urządzenia uniwersalnego to Ci proponuję St 6000 Europa kozak Azja ok z Ameryką sobie też radzi do wielu Marek serwisowa mam takiego kompa i mogę sprzedać bo kupiłem następcę za 15000 a tego oddam za 2800 z kablami do starszych Aut

Do góry Bottom