• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tester Diagnostyczny

rafimilan

Uczestnik
Punktów
1
Witam potrzebuje tester diagnostyczny do 5 lub 8 tyś zł, nie prowadzę warsztatu, głównie do grzebania przy różnych autach. Musi umieć kodować wtryski, wypalać dpf, kodować akumulator, kasowanie inspekcji olejowej itp. Co możecie polecić? Zastanawiałem się nad Autel MaxiDas DS900BT lub jakimś LAUNCHEM Lub Thinkcarem. Jaki będzie dobry do tych funkcji?

matus1014

SuperMechanior
Punktów
195
Witam potrzebuje tester diagnostyczny do 5 lub 8 tyś zł, nie prowadzę warsztatu, głównie do grzebania przy różnych autach. Musi umieć kodować wtryski, wypalać dpf, kodować akumulator, kasowanie inspekcji olejowej itp. Co możecie polecić? Zastanawiałem się nad Autel MaxiDas DS900BT lub jakimś LAUNCHEM Lub Thinkcarem. Jaki będzie dobry do tych funkcji?
Ds900bt jak najbardziej do Twoich zastosowań . Głowica z canfd i z obsługą doip .Będzie miał też opcje pakietowo wykupić sgw . W okolicach 2500 cały pakiet bramek do Europy.
Jak coś mam w ofercie każdy z modeli autela z europejskiego rynku .

rafimilan

Uczestnik
Punktów
1
W zasadzie to każdy za 5 koła będzie miał to co chcesz.
Masz może jakiś do polecenia ?
Ds900bt jak najbardziej do Twoich zastosowań . Głowica z canfd i z obsługą doip .Będzie miał też opcje pakietowo wykupić sgw . W okolicach 2500 cały pakiet bramek do Europy.
Jak coś mam w ofercie każdy z modeli autela z europejskiego rynku .
Jaki koszt urządzenia, aktualizacji oprogramowania ?
Launch x431 pro3s+ elite
Jaki koszt aktualizacji po 2 latach? 2500 zł?

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
559
Miasto
Podkarpacie
Jak poczekasz na promocje to kupisz sprzed u chińczyka za 3600 zł (abonament 2 lata w cenie) a aktualizacje za 2400 zł też na 2 lata .

matus1014

SuperMechanior
Punktów
195
Masz może jakiś do polecenia ?

Jaki koszt urządzenia, aktualizacji oprogramowania ?

Jaki koszt aktualizacji po 2 latach? 2500 zł?
Ds900bt spoko na warsztat sporo ludzi kupuje. Mam go w promocji 4500 brutto.
Aktualizacja 1300na rok 2500 na dwa lata można wyrwać.
Do tego opcja sgw która się przyda do obsługi aut po 2018r

Do góry Bottom