• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

ThinkDiag

Gabryś

Początkujący
Punktów
0
Cześć
Zakupiłem ThingDiaga 1 i szukam informacji w jaką aplikację najlepiej od razu wskoczyć.
Aktualnie mam do wykorzystania 1 rok w ThinkDiag+, wiem że jest też dostępna app Diagzone i Xdiag. Możecie wytłumaczyć jakie różnice są między nimi i gdzie są jakieś pułapki ? Jeśli wykupie np. Xdiaga na rok, czy po roku blokowany jest dostęp do diagnostyki jeśli nie opłacę kolejnej subskrypcji ? Są jakieś kary za jeśli nie zapłacę a po kilku miejscach będę chciał wznowić ?
Podobno x diag ma gratis immo a diagzone ma gratis auta ciężarowe ? Czy w kategorii cars są zawarte również busy np. Iveco, transit ?
Dziękuję z góry za podpowiedzi, na codzień w pracy bawię się Texa i Cdif'em, miałem okazję bawić się też thindiagiem znajomego i stwierdzam że ten sprzęt ma ogormne możliwości, adaptacja szyb w Colcie cabrio poszło od strzała mimo że wszystkie testery jakie posiadam nie zawierały żadnych adaptacji, to samo się tyczy grypy PSA gdzie think dużo lepiej czyta wszystkie sterowniki.

Do góry Bottom