• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tworzenie map wtryskowych

art234

SuperMechanior
Punktów
483
Miasto
Chorzów
Ruskie fora mają tego w cholerę, wystarczy wejść na DK tam jest ogrom, na innych forach trzeba płacić po 100$ żeby się zarejestrować oczywiście włożyć coś od siebie dopiero masz dostęp do softu

Ale zrobić tak? dajesz od siebie coś! np. Masz soft do edc15 lub jakieś inne oczywiście ori. żeby nie namieszać wtedy ktoś kto się loguje chce mieć dostęp do tego forum z softem a nic do niego nie dołożył musi wpłacić jakąś tam sumę i się odblokuje, wtedy ma dostęp do plików

Ostatnia edycja:

art234

SuperMechanior
Punktów
483
Miasto
Chorzów
Albo jak jest u nas grupa GWT.
Tak zrobić z softem GWS Grupa Wsparcia Software, wszystko w rękach Prezesa.

MRG

Gaduła
Punktów
1
Co do pieniędzy to trochę krucho, bo dopiero mam tę 19 lat i jeszcze chodzę do technikum, ale parę tysiecy na początek by się może znalazło, oczywiście tylko w celu nauki i rozwoju zainteresowania. Co do zajęcia się tym w bardziej zawodowym sensie i zakładania własnego warsztatu to myślę jednak jako przyszłość za parę lat a nie np. tygodni.

dimitriew

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
615
Miasto
Radom
karwa vel diagbox otworzy swoje prywatne forum i pewnie jeszcze da od siebie premię po Władysławie Jagiełło aby coś tam pisać....
100zl1-848a2aed8c7ad73f649b29348.jpg

MRG

Gaduła
Punktów
1
O chip tuningu to bardziej myśle z zainteresowania tym tematem, a jeżeli chodzi o cele bardziej zarobkowe to myślałem nad różnymi rzeczami związanymi z pojazdami i mechaniką, również nad naprawą hybryd i elektryków.

Do góry Bottom