a wracając do tematu, to odkąd rządzi PiS, to rzadziej mi się nawet dpf wypala. coś w tym musi być.
myślisz? ale serio, teraz co 500-600km a za PO co 300 hehebo powietrze jest ciężkie![]()
bo PO pomogło rozwiąc biznes i jest sporo nowych stanowisk pracy>>>~!!!!!! ale poczekaj zobaczysz jak zejdą do szarej strefyNie chodziło mi że pis dal nam na domy itp. To tam gdzie komuchy sa to leniwi. U mnie w okolicy juz mało ludzi jest za granica. Ludzie sa pracowici. Pracy jest w opór

ilu na bezrobocie pójdzie gdyby tak super było nie dorabiałbyś w garażu heheheheGdyby tylko pozwalali ludziom normalnie żyć i pracować to nikt by tak nie kombinował. Całe zło bierze się z populizmu, którym PiS raczy Polaków.Nie chodziło mi że pis dal nam na domy itp. To tam gdzie komuchy sa to leniwi. U mnie w okolicy juz mało ludzi jest za granica. Ludzie sa pracowici. Pracy jest w opór
Ja się nie buntuję przeciw Bogu ani przeciw religii. Ja stawiam opór pazernemu i wiecznie głodnemu kościołowi katolickiemu, który stał się instytucją finansową...A my polacy powinnismy dbac o rodzine tradycje i religie bo stanemy sie bydlem zachodnioeuropejskim których religijni muzulmanie ruchaj.a w du.e jak im pasuje. A oni jeszcze się cieszą.
W garażu hobbystycznie praktycznie robie. Szczegolnie swoje auta i rodziny żeby zlodzieje mechanicy ich rucha.i
matka też jest tylko jedna.jak taki religijny jesteś to sam wiesz ze bóg jest jeden
Gorszy sort Polaków to dzieci innego, gorszego Boga...jak taki religijny jesteś to sam wiesz ze bóg jest jeden !!! ten sam pod innymi nazwami wiec po co te dyskusje???

cholera Diagu OBUDZ SIE !!!! pomyśl co Ty wygadujesz???? jesteś taki bogobojny a donosy robisz obgadujesz i krzywdzisz ludzi !!!! gdzie są przykazania boskie ??? czy ty masz BOGA w sercu czy JAROSŁAWA????Te kity to wciskaja media zalezne od kapitalu niemieckiego i wspolczujace ubekom
zapomniałeś o kopercie!!!!!!!Mam już scenariusz na wizytę księdza po kolędzie. Najpierw oglądamy film Sekielskiego, potem herbatka, ciasteczko i dyskusja.![]()