• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Usuwanie DPF - co dalej?

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
W samej rodzinie jest trzech przewoźników i wielszosc kierowcy. Biora po 5 do 6 tys na mc

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
Nie chodziło mi że pis dal nam na domy itp. To tam gdzie komuchy sa to leniwi. U mnie w okolicy juz mało ludzi jest za granica. Ludzie sa pracowici. Pracy jest w opór
bo PO pomogło rozwiąc biznes i jest sporo nowych stanowisk pracy>>>~!!!!!! ale poczekaj zobaczysz jak zejdą do szarej strefy :D:D:D:D:D ilu na bezrobocie pójdzie gdyby tak super było nie dorabiałbyś w garażu hehehehe

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
A my polacy powinnismy dbac o rodzine tradycje i religie bo stanemy sie bydlem zachodnioeuropejskim których religijni muzulmanie ruchaj.a w du.e jak im pasuje. A oni jeszcze się cieszą.

W garażu hobbystycznie praktycznie robie. Szczegolnie swoje auta i rodziny żeby zlodzieje mechanicy ich rucha.i

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
stary religie zostaw w spokoju .... mnie nie interesuje kto jakiego jest wyznania !!! uszanuj to!!!

autobi41

SuperMechanior
Punktów
38
Nie chodziło mi że pis dal nam na domy itp. To tam gdzie komuchy sa to leniwi. U mnie w okolicy juz mało ludzi jest za granica. Ludzie sa pracowici. Pracy jest w opór
Gdyby tylko pozwalali ludziom normalnie żyć i pracować to nikt by tak nie kombinował. Całe zło bierze się z populizmu, którym PiS raczy Polaków.
Ojcem partii jest zadeklarowany stary kawaler, bez konta w banku ani bez prawa jazdy, premierem jest jest największy bankster, ministrem spraw wewnętrznych były bojówkarz, a kasę trzyma redemptorysta, który okrada i biednych i bogatych... Ministrem wojny był facet niespełna rozumu a była pani premier od broszki stwierdziła, że im się premie należały...

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
jak taki religijny jesteś to sam wiesz ze bóg jest jeden !!! ten sam pod innymi nazwami wiec po co te dyskusje???

autobi41

SuperMechanior
Punktów
38
A my polacy powinnismy dbac o rodzine tradycje i religie bo stanemy sie bydlem zachodnioeuropejskim których religijni muzulmanie ruchaj.a w du.e jak im pasuje. A oni jeszcze się cieszą.

W garażu hobbystycznie praktycznie robie. Szczegolnie swoje auta i rodziny żeby zlodzieje mechanicy ich rucha.i
Ja się nie buntuję przeciw Bogu ani przeciw religii. Ja stawiam opór pazernemu i wiecznie głodnemu kościołowi katolickiemu, który stał się instytucją finansową...

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
jak taki religijny jesteś to sam wiesz ze bóg jest jeden
matka też jest tylko jedna.

"Pani nakazała dzieciom napisać wypracowanie, które miało by się kończyć zdaniem "matka jest tylko jedna."
Na drugi dzień pani karze dzieciom przeczytać co napisały.
- Małgosiu przeczytaj co napisałaś!
- Mama jest kochana utula nas do snu wyprowadza nas na spacery kupuje nam rowery. Matka jest tylko jedna.
- Gosiu 5 siadaj!
W końcu pani przepytała już całą klasę został tylko Jasiu.
- Jasiu przeczytaj co napisałeś!
- W domu balanga, wódka leje się litrami, goście rzygają na dywan. Kiedy wódka się skończyła matka do mnie: Jasia idź do kuchni i przynieś 2 wódki. Idę do kuchni otwieram lodówkę i drę się z kuchni:
- Matka, jest tylko jedna!!"

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Te kity to wciskaja media zalezne od kapitalu niemieckiego i wspolczujace ubekom

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
Te kity to wciskaja media zalezne od kapitalu niemieckiego i wspolczujace ubekom
cholera Diagu OBUDZ SIE !!!! pomyśl co Ty wygadujesz???? jesteś taki bogobojny a donosy robisz obgadujesz i krzywdzisz ludzi !!!! gdzie są przykazania boskie ??? czy ty masz BOGA w sercu czy JAROSŁAWA????

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Wiem że bycie oporem przeciwko dzisiejszemu zluzowaniu majtów przez lewaków nie jest trendy i jazzy ale zlewam to ciepłym moczem.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
BO kto kazał donosic na sąsiada ?? -zapomniałeś???

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
To nie był sasiad.

Załączniki

• Screenshot_2019-05-08-21-39-22.png
    Screenshot_2019-05-08-21-39-22.png
    512,9 KB · Wyświetleń: 9

autobi41

SuperMechanior
Punktów
38
Mam już scenariusz na wizytę księdza po kolędzie. Najpierw oglądamy film Sekielskiego, potem herbatka, ciasteczko i dyskusja
.

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Przecież donoszenie to jest europejski zwyczaj np w Niemczech. Tzn blizej europy.

Do góry Bottom