• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Uszkodzenie panewek

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Napiszę to dużymi literami, żebyś zrozumiał: NIKT NIE MA OBOWIĄZKU UCZYĆ CIĘ, ANI CI POMAGAĆ ! , może to zrobić tylko jak ma ochotę !:bored:
Ty natomiast myślisz, że jak już się zalogowałeś to jesteś księciem co sra fiołkami i wszyscy będą lecieć do twojego gówna jak muchy...
A tak nie jest, bo ludzie tu na swoje doświadczenie pracowali latami i to często ciężko !

Jak ci tak bardzo przeszkadzają mechanicy to załóżcie sobie razem z takimi jak ty forum druciarzy i tam sobie udzielajcie wzajemnie fascynujących porad...:bored: i płaczcie sobie w rękawki jacy to mechanicy są źli...

Znaczny

Początkujący
Punktów
1
Napiszę to dużymi literami, żebyś zrozumiał: NIKT NIE MA OBOWIĄZKU UCZYĆ CIĘ, ANI CI POMAGAĆ ! , może to zrobić tylko jak ma ochotę !:bored:
Ty natomiast myślisz, że jak już się zalogowałeś to jesteś księciem co sra fiołkami i wszyscy będą lecieć do twojego gówna jak muchy...
A tak nie jest, bo ludzie tu na swoje doświadczenie pracowali latami i to często ciężko !

Jak ci tak bardzo przeszkadzają mechanicy to załóżcie sobie razem z takimi jak ty forum druciarzy i tam sobie udzielajcie wzajemnie fascynujących porad...:bored: i płaczcie sobie w rękawki jacy to mechanicy są źli...

A wy dalej swoje. Zacząłem całkiem grzecznie. Zadałem konkretne pytanie i miałem nadzieję , że znajdzie się jakaś inteligentna istota
która podpowie mi co mogło być przyczyną usterki. Za to znalazły się istoty inteligentne inaczej które kazały mi wymieniać słupki, robić kapitalki itp.
Niestety moje nerwy tego nie wytrzymały.
Możesz nic nie odpisywać bo mi się już odechciało tu zaglądać. Życzę podzenia w naciąganiu klientów i doniezobaczenia.

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Mnie uczyli, że silnik się rozbiera, myje, części mierzy i weryfikuje. Te , których wymiary nie mieszczą się w normie wymienia lub regeneruje. Potem składamy używając nowych uszczelek i uszczelniaczy, śruby dokręcamy zgodnie ze sztuką. Nik Ci nie poda diagnozy na tacy przez internet, bo to niemożliwe. Chcesz to wymień sam wał, pewnie to zrobisz bez wyciągania silnika...

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Gość ewidentnie ma swój świat i dla niego nie istnieją inne...:meh: według jego zrytego poglądu nie trzeba widzieć elementów żeby je weryfikować...:eek: i nie przetłumaczy się mu...:banghead:
Więc takich trza po prostu gnać i niech drutują w czeluściach swych ,,garaży,, swe szroty po swojemu...:bored:
I
doniezobaczenia
:stop:

gd_1985

SuperMechanior
Punktów
38
Miasto
Radom
Tylko żeby panewki miał założone tam gdzie trzeba

Do góry Bottom