• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Uwodzenie

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
może popróbuj na początek w sieci? za później już z górki :D
Oni już mają pewnie 4 dzieci a pierwsze ma już 7lat.... trochę czasu od pierwszego posta minęło... Jak z bata strzelił :D
za kawalera to w jedna noc trzy laski sie obskoczyło.(...)

Po mechanice flirt to drugi fach był
Rozumiem, że w jednym i drugim przypadku same sukcesy... :D :D :D
Ja za to uważam, że żadne flirty, szkoły uwodzenia i inne pierdy nie są potrzebne... ba nawet chamski możesz być ale jak kobiecie wpadniesz w oko to jest twoja i już... A jak jesteś ciepłe kluchy i misio pysio to nawet w super garniaku od srucziego, perfumem od małego kelvina i z super bajerą goowno wskórasz... co najwyżej wieczorem na ręcznym pojeździsz :D :D :D

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...

Rozumiem, że w jednym i drugim przypadku same sukcesy... :D :D :D
Ja za to uważam, że żadne flirty, szkoły uwodzenia i inne pierdy nie są potrzebne... ba nawet chamski możesz być ale jak kobiecie wpadniesz w oko to jest twoja i już... A jak jesteś ciepłe kluchy i misio pysio to nawet w super garniaku od srucziego, perfumem od małego kelvina i z super bajerą goowno wskórasz... co najwyżej wieczorem na ręcznym pojeździsz :D :D :D[/QUOTE]

Sukces finalny byl taki ze w 2009 roku dostalem kaganiec i kawalerzenie sie skonczylo.a z mechanika to roznie raz ją kocham a raz nie nawidze.

Ja uwazam ze bajer to podstawa..tak otumanic dziewcze trzeba zeby ta sie zakochala

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
ja tam lubie kobitki 45+ i takie mam klientki a one wiedzą ze kocham je wszystkie po swojemu :D:D:D:D:D:D
Tylko szkoda ze sie nie umawiam bo by kolejka była :eek::D:D:D

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
Witam Kolegów !!! Nigdy nie miałem problemów z nawiązaniem rozmowy z kobietami. A jak się spodobasz to już pół sukcesu ,póżniej to już "z wiatrem".Poza tym stosowałem zasadę ...dotknąć serca i duszy ,nie dotykając ciała ...które pózniej samo wpadało .

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
40 plus są najlepsze;)
w większości same rozwódki, kóre patrzą: co by je ktoś zechciał wyruchać
kolejna część to , znudzone mężatki :muted:
i ejszcze pozostała. co szuka księcia z bajki :rolleyes:
hahaha

Witam Kolegów !!! Nigdy nie miałem problemów z nawiązaniem rozmowy z kobietami. A jak się spodobasz to już pół sukcesu ,póżniej to już "z wiatrem".Poza tym stosowałem zasadę ...dotknąć serca i duszy ,nie dotykając ciała ...które pózniej samo wpadało .
nosz kurfa jakie to romantyczne :roll:

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
w większości same rozwódki, kóre patrzą: co by je ktoś zechciał wyruchać
kolejna część to , znudzone mężatki :muted:
i ejszcze pozostała. co szuka księcia z bajki :rolleyes:
hahaha

nosz kurfa jakie to romantyczne :roll:
..."alf28" ...gdyby to nie było romantyczne ....to nie było by naszych Dziadków ,Rodziców i Nas ....i naszych Dzieci .!!!!

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
.."alf28" ...gdyby to nie było romantyczne ....to nie było by naszych Dziadków ,Rodziców i Nas ....i naszych Dzieci .!!
to że się rozmnarzamy to zwykłe prawo natury , a nie żaden romantyzm i inne pierdoły
poprostu: tak jak rozmnaża się mucha, komar, i inna gadzina , tak samo rozmnaża się człowiek

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Znudzona mężatka potrafi być bardzo rozrywkowa jak nie jedna pelnolatka
:)
Przerabiałem temat i był to pozytywny szok.nawet nie przypuszczalem ze tak sie mozna bawić z"nudzoną mężatką"

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Trzeba umiec żartować.

Tomku co to za portfel?

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
I tu sie mylisz. Na forse przeważnie od razu lecą ku.wy

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
Babe trzeba umieć wychować.
Człowieku teraz wszytskie takie mundre , bo koleżanaka, bo mamusia jej powiedziała
że nie pogadasz
łona wie i kuniec
hahaha
a spróbuj zakwestionować koleżanke z pracy
albo mamusie
hahahha

Do góry Bottom