• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Uwodzenie

fisniak

Początkujący
Punktów
0
Hej, mam nadzieję że na te forum żadna dziewczyna nie zagląda :D Mam taką super laskę w pracy, pracuje dział obok i strasznie mi się podoba, chciałbym... no wiecie. Szczerze mówiąc nigdy nikogo nie uwodziłem. Moje związki się powoli rozwijały, teraz jednak chciałbym by ta znajomość w związek się nie przemieniła. Wolę być sam. Macie może dla mnie jakieś rady?

Marlena

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
173
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Jest taka zasada: nie spotykać, wiązać się itp. z osobą, z którą razem pracujesz lub uczysz się bo jak coś nie wyjdzie to się robi chora akcja, a jak wyjdzie to np. : pracowałam gdzie pewna dziewczyna "porozmawiała" się z kolegą z pracy i mają bliźniaki teraz biedak alimenty płaci hehe

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
u mnie w pracy jest jedna dziewczyna ktora spotyka sie z chlopakiem tez z firmy i jakos im sie uklada ale nonstoper sie klócą

Tonk

Nowy
Punktów
0
Heh, myślę że wtedy istnieje zagrożenie że szef niedługo się poirytuję i zwolni.

owall

Nowy
Punktów
0
ha to nie jest takie latwe, opisz jakie macie stosunki miedzy soba, jak ona reaguje na ciebie jak dlugo sie znacie i czy poruszacie wszytskie tematy czy tylko te odnosnie pracy??? malymi kroczkami do przodu, najlepiej zaczac flirtowac i zobaczyc czy jej sie bedzie to podobac. jest ona zajeta???? jak tak to mozesz odpuscic albo czekac na ciezkie dni w zwiazku. okresl to troche dokladniej

fisniak

Początkujący
Punktów
0
nie znam jej dobrze, jest po prostu atrakcyjna i strasznie mi sie podoba. jestem troche typem zdobywcy i upatrzylem sobie "ofiarę" . W cudzysłowiu, bo oczywiście nie zamierzam nikogo krzywdzić. chce po prostu przelotnej znajomości

kobrecki

Nowy
Punktów
0
to sie dowiedz jak ona bedzie to traktowac jaki stosunek bedzie miala do Ciebi bo Ty mozesz chciec prtzelotnej znajomosci natomist ona moze zechce czegos wiecej jak juz dojdzie do seksu

owall

Nowy
Punktów
0
zeby ktos przypadkiem po tobie sie w koncu nie przelecial :) im kobieta starsza tym gdzies madrzejsza wiec nie jest tak latwo jak z dziewczynami z liceum

judyta1

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
malopolska
nie znam jej dobrze, jest po prostu atrakcyjna i strasznie mi sie podoba. jestem troche typem zdobywcy i upatrzylem sobie "ofiarę" . W cudzysłowiu, bo oczywiście nie zamierzam nikogo krzywdzić. chce po prostu przelotnej znajomości
jestes zdobywca a nie wiesz jak sie wziasc za panienke !!!!!

owall

Nowy
Punktów
0
nie prawda, idzie sie anuczyc prostych sztuczek a skutecznych w podrywie :) ja dzieki uwo.pl troche wiecej sie nauczylem nizeli z dworu wynioslem :p

kobrecki

Nowy
Punktów
0
no ogolnie kazdy sposob jest dobry jezeli przynosi odp rezultaty, jak ci pomaga te forum to ok:p

fisniak

Początkujący
Punktów
0
haha, tam jest nawet dział o technikach uwodzenia, wow. nie wiedziałem ze to taka wyspecjalizowana dziedzina

Grzegorzko

Początkujący
Punktów
0
Pamietaj wlasnie ze jak wam nei wyjdzie to pozniej bedziesz musial caly czas ogladac ta osobe jesli zalezy ci na pracy ale jesli dziewczyna jest tego warta to startuj odrazu!! :D

Pietrek

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Polska wschodnia
uważaj,bo jak pracujecie razem to musisz ja traktować jako "tą jedyną" jeśli już chcesz z nią zaczynać. Pogadaj z nią, poznaj lepiej i będziesz wiedział czy warto się angażować, bo przelotne znajomości to przy ulicach stoją...wiesz o kim mówię

Do góry Bottom