• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Vcds hex v2 interfejs VAG

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
z klonami jak z klonami,zwłaszcza z tym klonem i zwlaszcza ze to forum jest obserwowane w polsce przez firmy ktore zajmuja sie dystrybucja sprzetu takiego jak nalezy,zastanowilbym sie zanim zrobi sie gnój

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
z klonami jak z klonami,zwłaszcza z tym klonem i zwlaszcza ze to forum jest obserwowane w polsce przez firmy ktore zajmuja sie dystrybucja sprzetu takiego jak nalezy,zastanowilbym sie zanim zrobi sie gnój
Masz racje. Adako potrafi walczyc o swoje

Ale relatywnie oryginal ross techa jest nie drogi wzgledem serwisowek innych marek. A mercedes to juz sam nie wie ile kroić

melas

SuperMechanior
Punktów
61
Miasto
WRZEŚNIA
Przecież i tak wszystko dąży do ONLINE. A tam wszystko płatne grzebie w PSA to nawet diagnozy nie puszczą na oryginale tylko żeton leci za 48 ojro. A fejsy akceptują co nie które. Znaleźli sposób moim zdaniem bez żadnej walki. Zauważcie że żółtki też już nie oferują diagnostyki w najnowszych kończą gdzieś na 2015-2016maks.

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Napisalem ze jedno z tanszych. A adako handluje wyrobami ross techa

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
1. To nie jest nawet klon Hex v2, tylko dali nową obudowę. W środku siedzi dalej to samo stare ryżowe oprogramowanie, w którym "akrualizują" tylko cyferki, żeby się Janusze podniecali, że mają najnowszy sprzęt.

2. Vcds nie był, nie jest i nie będzie serwisówką VAG. Robi dużo, bardzo dużo, ale nie wszystko.

3. Niech wystawiają te ryżowe klony na forum i niech ich potem ścigają, mam to gdzieś. Im więcej takich Januszy biznesu będzie wyłapanych, tym mniej będzie klientów płaczących, że podłączenie komputera kosztuje, a kolega kupił kabel na allegro i za darmo mi błędy skasuje.

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
1. To nie jest nawet klon Hex v2, tylko dali nową obudowę. W środku siedzi dalej to samo stare ryżowe oprogramowanie, w którym "akrualizują" tylko cyferki, żeby się Janusze podniecali, że mają najnowszy sprzęt.

2. Vcds nie był, nie jest i nie będzie serwisówką VAG. Robi dużo, bardzo dużo, ale nie wszystko.

3. Niech wystawiają te ryżowe klony na forum i niech ich potem ścigają, mam to gdzieś. Im więcej takich Januszy biznesu będzie wyłapanych, tym mniej będzie klientów płaczących, że podłączenie komputera kosztuje, a kolega kupił kabel na allegro i za darmo mi błędy skasuje.
To co jest serwisowka vagow?

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Moze i lepszy. Wole ross techa

A co lepszego ma np?

Ostatnia edycja:

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
Moze i lepszy. Wole ross techa

A co lepszego ma np?

Trzy razy sobie zaprzeczasz w jednym poście. Najpierw mówisz, że może i VAS rzeczywiście lepszy, ale i tak wolisz vcds... po czym stwierdzasz, że nawet tak w zasadzie nie wiesz co to ten VAS i co on może. Aż mi się nie chce Tobie tego tłumaczyć, zadzwoń sobie do swojego przedstawiciela Nora i zapytaj.

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
VASa nie mam i moze lepszy ,nie wiem czy tak jest i pytam ,w czym lepszy od vcds?

Vcds prowadzi jak ślepego. Wszystko opisane. Chmurki podpowiadają kodowania. Co ma lepszegoVAS?

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
987
Miasto
Pruszcz Gdański
pracowalem na VAS , mam vcds od rossa ,i vcds ma na chwile obecna wieksze mozliwosci offline. vas online jedynie miazdzy

kubart

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
190
www.ecudiagnostyka.pl
VASa nie mam i moze lepszy ,nie wiem czy tak jest i pytam ,w czym lepszy od vcds?

Vcds prowadzi jak ślepego. Wszystko opisane. Chmurki podpowiadają kodowania. Co ma lepszegoVAS?
Jak troche popracujesz ODIS to będziesz wiedział dlaczego VCDS jest mały i szybki przy nim. Pewnych rzeczy VCDS nie zrobisz, np. ostatnio tu na forum poruszana kalibracja radarów w A8 d4 itp. Sam ozywam VCDS , bo jest faktycznie bardzo szybki i tyle. A jeszcze więcej możliwości daje mi ten trzeci =VVDI2 do grupy VAG :) to takie polaczenie SMOK UHDS i VCDS i troche ODIS ENGENERIC

Do góry Bottom