• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

VDM UCANDAS Diagnostic tool

thekip

SuperMechanior
Punktów
16
Chyba nie łączy się oto chodzi w ABS w hyundai i30 nie wejdziesz autocom trzeba się łączyć przez inny model np i30 wtedy się połączy

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
A owszem czasem tak bywa ze szukam innego auta z tym systemem

Donald86

Bywalec
Punktów
3
Ja tak samo robię i często pomaga. A z pompom Abs miałem już kilka razy że mi się połączył dopiero po zapaleniu auta.A zapominałeś dodać że z renówkami jest kłopot zwłaszcza z Scenikiem po lifcie, nie kasuje błędów z sterownika silnika,

Andreotti1

Początkujący
Punktów
0
Panowie man ucandas-a i powiem tak nie mogę go porównywać ani do CDIFa ani do autocoma ,dziś robiłem opla vectre C 1.9cdti i powiem że lepiej hula jak cdif autocoma juto porównam ,a japońce lepiej wymiata jak carman (przynajmiej w moim przypadku)
A tak na marginesie to zauważyłem że na allegro sprzedają testery AUTEK PCI za 3500zł jest to to samo nawet aktualizację ściągam z ich strony(czyli mój fejs jest zarejestrowany w bazie) .
tak w skrócie kolega robił subaru impreza (poduszki ) i st-6000 ie zipną ,jakieś inne po sąsiedzku nie dały rade (orginały) a tu hińczyk pozamiatał adaptację czujnika kierownicy zrobił i coś jeszcze (dokładnie nie pamiętam) jak za 1200zł to nie narzekam

autocom2013.3

Gaduła
Punktów
36
Miasto
Kraków
Panowie mam do sprzedania jedną sztukę VDM UCANDAS oryginalny używany może dwa razy.
Cena do negocjacji :)

Kinio73

SuperMechanior
Punktów
58
Miasto
Stargard
Robiłem nim ostatnio Lexsusa 350 rx v6 język polski-porażka,ale..wartości rzeczywiste w porządku ,odczyt sond lambda w czasie rzeczywistym bez problemu.Wymienione były sondy i przepływka ,ale błędy z nich wracały.Znalazłem coś takiego jak reset nie bardzo wiedziałem czego bo tłumaczenie było okropne ,ale wrócił do nastaw podstawowych i błędy już nie wróciły.
Mazdy tez ogarnął .Wi-fi działa bez zarzutu.Używam go sporadycznie jako uzupełnienie szczególnie do skośnookich .

marx232

Bywalec
Punktów
5
Jakość jest ok.
Serwis tj. producent w Chinch ok, załatwiam wszystko bezpośrednio i nie ma z nimi problemu, zmiana języka, update, naprawy.

Obojętnie gdzie kupiony licencja jest ważna i do użytku legalnie w firmie (oczywiście po opłatach celno skarbowych).

Tylko że, od pół roku może dłużej pojawiły się klony, więc trzeba uważać, na znanym portalu aukcyjnym i również w Chinach.

Za te pieniądze i tak bardzo dużo robi i groszowe nie obowiązkowe aktualizacje.

Tłumaczenie moim zdaniem i tak lepsze niż w launchu i co do tłumaczenia akurat tutaj nie ma różnicy czy wersja produkowana na azje czy europe.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
No niby tak ale nie mam PL najnowszych softów u mnie tlumaczenia skonczyły się w 2011 roku

Andreotti1

Początkujący
Punktów
0
To pobierz z ich strony i masz naj nowsze bez problemu

marx232

Bywalec
Punktów
5
Znajdziesz ich na skype, podaj serial to dopiszą ci do listy na serwerze jezyk polski

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
A to nie wiedziałem , OK spróbuje, szkoda jeszcze ze nie ma lokalizacji gniazd

Andreotti1

Początkujący
Punktów
0
Jak chcesz lokalizację aut to pobierz sobie " AUTEK" tam jest lokalizacja a program ten sam tylko grafika troszkę inna

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Mam , ale to dalekie od doskonałości , stare DAEWOO diagnozuje na ALDL ? przejściówki nie mają

Ostatnia edycja:

marx232

Bywalec
Punktów
5
Dzisiaj spojrzalem na tego auteka na nowym vdm-ie

Co dziwne u producenta vdm dodalem język polski do nowych fejsów, w auteku również się pojawił.
Wychodzi na to że jest to ta sama firma i ten sam serwer.

Sprzęty produkowane pod różną nazwą widocznie,

Jakby ktoś szukał to mam po parę pln taniej niż na alledrogo org nowe, PW

Do góry Bottom