• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

VDM UCANDAS Diagnostic tool

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Musi byc multiplexer a stare to tylko po linii K can nie było

Hexedytor

Początkujący
Punktów
3
Miasto
Parczew
To, że musi to ja wiem parę w życiu zrobiłem;) interesuje mnie czy tam jest, bo sprzedający nie rozumie o co pytam.Ktoś to testował?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Miałem pożyczony zrobiłem 2 auta ale średnio mi odpowiadał a co pare zrobiłeś ?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
dobry program powinien mieć lokalizacje gniazd bo jak wiemy są poukrywane , błędy niejasno opisane a tak wiecej nie powiem bo więcej nie używałem .

Kinio73

SuperMechanior
Punktów
58
Miasto
Stargard
W mercedesie ja za dużo nie zdziałałem.Widział parametry czujnika kata skrętu ale nie ma mozliwośći kalibracji,Lexsus ma podgląd parametrów rzeczywistych ale nie ma kodów błędu,mazda premency widzi błędy ale nie pokazuje kata wtrysku itp.

Hexedytor

Początkujący
Punktów
3
Miasto
Parczew
Z moich obserwacji najlepiej ukrywali ci co przekładki z angoli robili. Na tą technikę nawet Chińczycy jeszcze patentu nie mają:D

Marek1610

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Słupsk
obdprog.com
Jakiś okres testowy przed zakupem? Możliwości druku? Licencja + aktualizacje? Chętnie wyprubuję przed zakupem.
Jest licencja częste aktualizacje , możliwośc druku , testować można tylko pełne demo , program ma klucz sprzętowy i hasło .
Użycie klucza i zassanie z serwera producenta wszystkich marek zaczyna się automatycznie okres 1 roku aktualizacji

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Czegos nie rozumiem, demo to demo a nie normalnie dzialajacy program, kolega pytal sie o mozliwosc przetestowania programu.
No chyba ze te demo nie ma zadnych ograniczen w co raczej nie wierze.

Jestes jakos zwiazany z tym programem czy ta firma ?? bo wyglada mi to na zwykly spam.

Programow jest multum ale tylko pare cos tam potrafia cos wiecej zrobic niz jakies tam darmowe i wiekszosc udzielajacych sie w tym watku zainteresowanych chcialo by wiedziec czy nie bedzie to wyrzucenie kasy.
Wiec wiecej danych chcemy, rozne juz gowna instalowalem na auto-lapku i tylko sobie smiecilem dysk.

UCANDAS
czy to nie ta firma z lokowanego programu na TVN Turbo co ten lysy mechanik namawia laikow na oszczedzanie, bo cos mi sie kojarzy jak zamawia czesci :D
Mieszkam w UK ale ogladam czasami PL TV.

Ostatnia edycja:

adam89

SuperMechanior
Punktów
44
Miasto
Kraków
Tamta firma to UCANDO, detaliczny internetowy sklep, jak dobrze pamietam AP, tak samo jak motointegrator z IC

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Tak firma powstała ze zlepka U can do czyli możesz se zrobić ... jestem ciekawy jak się ma np. do popularnego autocoma

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
przegladałem ten sprzet , ma moim zdaniem jedną wade nie podaje kodów błedów w normie OBD czyli P XXXX czy U xxx itp . potem szukaj co ma na mysli a podaje w osobliwy sposób typu np. 2CF9 nastepną wadą to komuniakacja tylko po WI-FI bo ja starannie izoluje winzgrozy od netu bo znowu coś nalezie a nie mam ochoty potem z tym walczyć

Ostatnia edycja:

Marek1610

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Słupsk
obdprog.com
przegladałem ten sprzet , ma moim zdaniem jedną wade nie podaje kodów błedów w normie OBD czyli P XXXX czy U xxx itp . potem szukaj co ma na mysli a podaje w osobliwy sposób typu np. 2CF9 nastepną wadą to komuniakacja tylko po WI-FI bo ja starannie izoluje winzgrozy od netu bo znowu coś nalezie a nie mam ochoty potem z tym walczyć
Jest również opcja po bluetooth

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Ale nadal nie ma jak odcyfrować kodu zgodnie z normą OBD czyli jak czegoś nie zinterpretuje to juz niewiadomo co z tego wynika .

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
ma ktoś ucandasa ? poprosze na PW bo coś mi do głowy przyszło .

duszyczka

Początkujący
Punktów
0
Miasto
sokołów podlaski
Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem na forum za złe użytkowanie forum z góry przepraszam ale szybko się uczę moje pytanie to czy vdm ucandas działa na android bo albo nie umiem zainstalować albo coś innego wchodzi w grę telefon samsung xcover 3 andr.5.1 lillipop do tego interface
vdm

Do góry Bottom