• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

VDM UCANDAS Diagnostic tool

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
z ucandas jest różnie bo czasem zaskoczy np. dla testu dałem BMW i poleciał jak burza , vw w miarę OK francja no różnie jeden plus ro android w telefonie i PC szybko się łaczy a tak za legal to super cena jak ktos chce cos wiecej wiedziec to na PW zapraszam .
@lukkiwlkp tez naprawiasz ?

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
983
Miasto
PGS
to nie ce. wole atocoma. jesli masz aktualiacje to duzo robi.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
autocom to profi sprzet a ori za ok 8000 to co porównujesz ?

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
983
Miasto
PGS
Ja nic. Wiem co mam i na co moge liczyc.

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
z ucandas jest różnie bo czasem zaskoczy np. dla testu dałem BMW i poleciał jak burza , vw w miarę OK francja no różnie jeden plus ro android w telefonie i PC szybko się łaczy a tak za legal to super cena jak ktos chce cos wiecej wiedziec to na PW zapraszam .
@lukkiwlkp tez naprawiasz ?
Ty poważnie piszesz, że tą zabawką diagnozujesz samochody ?
autocom to profi sprzet a ori za ok 8000 to co porównujesz ?
8K? Chłopie. Zastanów się co Ty napisałeś... ludzie za sprzęt kładą dużo więcej. Ty żyjesz w świecie normalnych samochodów czy zatrzymałeś się na etapie C5 i taknk foper?

NO to ty powinieneś mieć przed warsztatem... W sensie tutaj NO... Bo wspoma pół roku a EDC15C2 w nieskończoność...

Pomyśl hicie forum mechanika czasem o tych, którzy nie naprawiają lodówek czy mikrofali a samochody...
Tak ku ścisłości. Presonalnie mareczku nie mam do ciebie nic. Ale po twoich telefonach i pytaniach po kolei jak programować BSI mi zbrzydło.
Fajny i sympatyczny z ciebie facet ale sam taką pastę lutowniczą sobie umieszałeś...

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Albo ma się wiedzę i diagnozuje sie czasem za pomocą kontrolki albo się wydaje "mase kasy" :D:D:D:D i się ma kompleksy, śledzi sie innych w internecie itp. pod wpływem piwa lub prochów

MalyRobert

SuperMechanior
Punktów
12
Miasto
fr
A wy tak co trochę,
Przedszkole nie odpowiada?

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Albo ma się wiedzę i diagnozuje sie czasem za pomocą kontrolki albo się wydaje "mase kasy" :D:D:D:D i się ma kompleksy, śledzi sie innych w internecie itp. pod wpływem piwa lub prochów
Kontrolke to ty sobie chyba wkładasz...
I nie czubi bo to oszust. Gada i naciaga... Opowiada ludziom ze ma sprzęty ae a okazuje się kupa a gwarancji i wiedzy niestety brak. Przestrzegam przed zakupami u tego pana. 0 faktury, zero wsparcia i odsyła do chinoli bo to przecież oni wyprodukowali a nie on...
Żenada...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ursusraketa

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
139
Jak tam ktoś korzysta na dzień dzisiejszy?

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
Słyszałem tylko jak ktoś używał tego Uca-as do Toyoty i Ogarnął coś co inne sprzęty wymiękły jakaś kalibrację także wiadomo uniwersał jak każdy jazdy robi coś więcej albo szybciej zależy co i w jakim aucie?

Do góry Bottom