Może by vcds, VAS albo odisa podłączyć bo one są najpewniejszePowiem szczerze że już zgłupiałem podpiąłem sterownik do teraz mi wyskakują takie błędy jak na zdjęciu lewego i prawego koła
Mam problem z passatem b6 błąd hamulca postojowego ale od początku:Witam Mam problem w Volkswagenie Passacie B6 hamulcem postojowym standard migająca kontrolka na przycisku oraz kontrolka czerwona ręcznego i cały czas pika w czasie jazdy hamulec postojowe oczywiście nie działa na krótko silniczki działają jeden błąd głowica sterująca obwód nieprawidłowy stały może ktoś przerabiał temat
) Śląsk - RybnikChyba czterech paproków i jeden gamoń. Ostatni tylko patrzał, więc jest usprawiedliwiony.6 specjalistów w sumie to próbowało robić) Śląsk - Rybnik
Nie głupie ale jestem w momencie w którym zaczynam wątpić w naprawę aso na koniec miesiąca najszybszy termin. Dzwoniłem pod koniec lipca. Jakby ktoś miał podobny problem niech da znać. Dodatkowo styki w nowym sprawdzone stare podpinane więc nie wiem.Znajdź dobrego, polecanego mechanika. Który ma opinie wystawiane przez klientów, a nie znajomych i kolegów. Ewentualnie może być nawet ASO. UMÓW sobie już termin, bo znowu samochód będzie stał tydzień dwa nim przyjdzie Twoja kolej.
Musisz zabrać samochód, jak najszybciej od paproka u którego teraz stoi. Powiedz mu żeby skręcił wszystko tak jak było, bo zabierasz go na lawecie, jak on sobie nie może poradzić.
Niestety kolego dałeś się zrobić na samym początku w ciula (zaufałeś) a teraz jest już po ptokach. Wartość robocizny części i Twojego czasu za chwilę przewyższy wartość samochodu.
Co robić? Niech go skręcą i to jak najszybciej, a potem będziesz myślał.
...bo widzę, że za chwilę będzie chęć odkupienia samochodu przez kolegę mechanika za połowę jego ceny.
Sprawdzane wszystko okOdsłon gume z kostki przy silniczku.Lubi tampodgnic.Zobacz czy piny w kostce nie porozginane co zapinasz ją na silniczek.
Wysyłam Ci pm namiar na warsztat, jest b dobry ale termin może być ..... zadzwoń i sprawdź.Sprawdzane wszystko ok
Dzięki jutro zadzwonięWysyłam Ci pm namiar na warsztat, jest b dobry ale termin może być ..... zadzwoń i sprawdź.