• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Volvo S60 2.4 164konie. Pomocy

dawid9445

Nowy
Punktów
0
Witam. Jestem świeży na tym forum.
I przychodzę prosić o pomoc doświadczonych ludzi.

Sprzedałem swoje Audi A4 i postanowiłem zakupić VOLVO S60 z 2002 roku.
Obejrzałem wiele samochodów i akurat ten wpadł mi w oko :
https://www.otomoto.pl/oferta/volvo-s60-2-4-diesel-d5-zadbany-zarejestrowany-ID6BKnAJ.html?

Szczerze, to nie ufam auto komisom bo już kiedyś przez jeden z komisów włożyłem zbyt wiele pieniędzy w naprawy samochodu i boje się zakupu od kolejnego, aczkolwiek no podoba mi sie te VOLVO.

Zadzwoniłem do mężczyzny i zapytałem go czy jest możliwość podjechania samochodem do serwisu na diagnostykę auta bo chciałbym sprawdzić przebieg. Ten zapytał kiedy chciałbym przyjechać? Ja odparłem, że jutro (czwartek) ten powiedział mi że jest to nie możliwe i że ewentualnie w poniedziałek rano.

Teraz zastanawiam się czy powiedział mi prawdę czy po prostu chciał mnie spławić?

I pytanie do was forumowicze. Co wy o tym myślicie i o całym ogłoszeniu handlarza?

POMOCY i DZIĘKUJE!

crossfire

Gaduła
Punktów
2
Miasto
Gdynia
Jest to jedno z najlepszych aut skonstruowanych przez ludzi. Najlepszy silnik, nierdzewna buda.
No co prawda skręt ma mały, ale po za tym wszystko super. Nie wiem jak jest utrzymany, ale wszystko można odrestaurować.

Do góry Bottom