Marzenka0501
Uczestnik
- Punktów
- 0
A ty nie wiesz czy jestes chlop czy baba? Nick żeński a piszesz jako chłop...Witam mam problem z połączeniem się w moim Tiguan 2 z 2017r z aplikacją car net czy ktoś wie jak to powinno działać mam założone konto dostałem kod do aktywacji w samochodzie ale nie che się rejestrować
To, ze sobie czegoś nie zyczysz to mnie malo obchodzi tak szczerze mowiąc, a ja ci powiem, ze na 100 % jesteś facet a strugasz nie wiadomo co z nickiem, zeby cię na powaznie wzięli. Tak mianowicie koło ciebie nie ma serwisów aso? Tutaj wiedza tez kosztuje a frum jest dla ( Mechaników)A może mąż pisze a to takie ważne i nie życzę sobie takich uwag pozdrawiam
Z takim intepem to ci nikt nie pomoże a ten przypadek już nie raz przerabiałem więc wiem o co chodzi. Napisałem tylko że robisz z siebie cwaniaka, pojedziesz sobie spokojnie do ASO zapłacisz i zobaczysz ile kosztuje taka usługa cwaniaczku. Teraz mogę napisać Pozdrawiam bo kończę ten temat. Spokojnego wtorku.To po co się odzywasz skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia nie wiesz siedź cicho
Tylko dziwne uwagi kto pisze niech cię nie interesuje bo kociej mordy dostaniesz
Witam mam problem z połączeniem się w moim Tiguan 2 z 2017r z aplikacją car net czy ktoś wie jak to powinno działać mam założone konto dostałem kod do aktywacji w samochodzie ale nie che się rejestrować
Witam tak już dzwoniliśmy podobno oni mają jakiś problem w my volkswagen trzeba poczekać ale tam twierdzi pan że dwa dni a w moim aucie próbuje już ponad tydzień
Cały czas męczymy ale z nimi się dogadać masakra