• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wózek narzędziowy Corona

K!S!3L

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Szczerców
Witam, zastanawiam się nad zakupem wózka narzędziowego pustego Corona C1270 taki jak w linku:
http://techwar-wroclaw.pl/wozki-puste/329-wozek-warsztatowy-7-szuflad-corona-c1270.html
Czy posiada ktoś taki sam lub podobny ale właśnie z Corony? Zaletą tego jest gratis w postaci 4 dodatkowych półek montowanych na bocznej perforacji. Z tego co udało mi się dowiedzieć szuflady nie mają nacięć na montaż własnych przegródek ale chyba można bez tego się obejść.
Wózek dlatego chcę pusty bo narzędzia już mam, a w gotowych zestawach połowa narzędzi jest mi zbędna a ich rozkład we wózku to zajmuje dużo miejsca.

Pozdrawiam

Optima

SuperMechanior
Punktów
11
Miasto
Dąbrowa Górnicza
www.dowarsztatu.com
Cena wydaje się trochę za wysoka,przy tej ilości powinien też mieć blokadę wysunięcia jak jedna jedna otwarta.Spokonie kupisz podobny, dobrej jakości za 1100-1500 zł

K!S!3L

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Szczerców
Link podałem przykładowy, cena dla mnie w innym sklepie to 1439zł, szuflady mają blokadę wysunięcia. Szuflad kilku razem nie zamierzam raczej wysuwać. Yato można kupić pusty za około 1300zł ale bez dodatkowych półek.

Optima

SuperMechanior
Punktów
11
Miasto
Dąbrowa Górnicza
www.dowarsztatu.com
Jeżeli chodzi o jakość to będzie podobna, z szufladami różnie jak robisz tylko ty i pilnujesz to ok, jak nie to się prędzej czy później wywróci.....normalne. Ceny podobne więc pólki zdecydują i pewnie sam wygląd a to już rzecz gustu.

K!S!3L

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Szczerców
Robię tylko ja bo nie mam warsztatu tylko dorywczo robię coś przy swoim aucie i narzeczonej. Głównie chodziło mi czy jest wart uwagi. Ostatnio właśnie zacząłem większość narzędzi kupować Corony bo są dość tanie a jakościowo dobre. Mam sporo rzeczy Yato i chyba Corona teraz lepiej wypada jakościowo.

motospider

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Brusy
mam szafkę z korony z pelnym wyposarzeniem co do jakości narzędzi wypada duzo lepiej niż yato

K!S!3L

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Szczerców
Wózek kupiłem w zeszłą sobotę, co do jakości wózka jest jak najbardziej ok.

motospider

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Brusy
ja jestem bardzo zadowolony nawet grzechotki są nietypowe ale bardzo wygodne przęłączanie miedzy prawo a lewo

motospider

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Brusy
wózek jest super wyposazony lecz ten z linku to chyba sam wózek bez narzędzi. Jeśli chodzi o wózek z narzędziami jest ciekawy posiadam taki : http://allegro.pl/szafka-narzedziow...-i5731095422.html?bi_s=ads&bi_m=p5&bi_c=55417 jestem z niego zadowolony , posiada prawie wszystko co jest potrzebne do grzebania przy samochodach . POLECAM !!!

remexon

Początkujący
Punktów
0
chodzi mi o pusty wózek, aby pomieścić w nim swoje narzędzia

K!S!3L

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Szczerców
Ja kupiłem podobny tyle że z 7 szufladami. Boczne półki są bardzo przydatne i jest wieszak na ręcznik lub jakieś czyściwo. Zamykania dwóch szuflad musiałem poprawić bo były niedokręcone ale to banalna robota.

Do góry Bottom