Sam się zastanawiam nad takim
chociaż patrząc z drugiej strony to prawie 900zl za pusty wózek,czyli imho za coś co na siebie bezpośrednio nie zarobi, dlatego ja wpadlem na inny pomysl- kupić tego za niecale 300,pod spodem pospawać z profili i przykręcić ramę z kólkami aby sie to nie rozjeżdżalo,a prowadnice w szufladach zmienić na porządne ...ze sklepu meblowego
jeśli nie znajdę używki w dobrych pieniądzach to tak wlaśnie uczynię 
Myślę,że dokonaleś dobrego wyboruchociaż patrząc z drugiej strony to prawie 900zl za pusty wózek,czyli imho za coś co na siebie bezpośrednio nie zarobi, dlatego ja wpadlem na inny pomysl- kupić tego za niecale 300,pod spodem pospawać z profili i przykręcić ramę z kólkami aby sie to nie rozjeżdżalo,a prowadnice w szufladach zmienić na porządne ...ze sklepu meblowego
jeśli nie znajdę używki w dobrych pieniądzach to tak wlaśnie uczynię
![]()
ewentualnie jeśli zdobylbym material i dostep do zaginarki krawędziowej to budowa szafki nie jest glupim pomyslem na dlugie zimowe wieczory 
co dokladniej nie dawalo rady,co sie urwalo/obrobilo?
szkoda,że wygląda to tak jak wygląda, zanim zobaczylem tanie wózki w Juli na żywo bylem przekonany, że te z allegro po 300zl są calkowicie OK, w sensie "wózek jak wózek"....a niestety okazuje się, że to typowa chińszczyzna...