• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wózek narzędziowy ?

Mat3ys

SuperMechanior
Punktów
78
Miasto
Kuj-Pom
Pojadę do LM i Casto może coś będzie to zobaczę co i jak :)

Ostatnia edycja:

Mat3ys

SuperMechanior
Punktów
78
Miasto
Kuj-Pom
Jak na początek to wydaje mi się lepszy niż ten z NEO. Konstrukcja stabilna, szuflady się trzymają na prowadnicach też stabilnie. Szkoda tylko, że tutaj szuflady nie mają tej blokady pod palec tylko są wpychane i same się blokują. Jak po zakupie jestem zadowolony zobaczymy później.

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Myślę,że dokonaleś dobrego wyboru ;) chociaż patrząc z drugiej strony to prawie 900zl za pusty wózek,czyli imho za coś co na siebie bezpośrednio nie zarobi, dlatego ja wpadlem na inny pomysl- kupić tego za niecale 300,pod spodem pospawać z profili i przykręcić ramę z kólkami aby sie to nie rozjeżdżalo,a prowadnice w szufladach zmienić na porządne ...ze sklepu meblowego ;) jeśli nie znajdę używki w dobrych pieniądzach to tak wlaśnie uczynię ;)

A

autozibi

Myślę,że dokonaleś dobrego wyboru ;) chociaż patrząc z drugiej strony to prawie 900zl za pusty wózek,czyli imho za coś co na siebie bezpośrednio nie zarobi, dlatego ja wpadlem na inny pomysl- kupić tego za niecale 300,pod spodem pospawać z profili i przykręcić ramę z kólkami aby sie to nie rozjeżdżalo,a prowadnice w szufladach zmienić na porządne ...ze sklepu meblowego ;) jeśli nie znajdę używki w dobrych pieniądzach to tak wlaśnie uczynię ;)

Tylko jest jedno ale ... Czy teraz będzie się to opłacało ?
Po za tym dobrej jakości prowadnice z meblówek też nie są tanie .
Lepiej dołożyć te kilka stówek i mieć porządną , ładną szafkę .

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Material na rame i porządne obrotowe kólka bym mial z zapasów,a prowadnice można wyhaczyć na allegro w granicach 10zl,razy te kilka szuflad....myśle,że w 100zl zamknąlbym się z taką przeróbką :) ewentualnie jeśli zdobylbym material i dostep do zaginarki krawędziowej to budowa szafki nie jest glupim pomyslem na dlugie zimowe wieczory ;)

Daniel.sz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
17
Miasto
Pruchnik
witam do zeszłego miesiaca używalem w pracy wozek jonnesway napraawde poleca ale niestety narzedza kiepskej jakosci
a od miesiaca snap-on z drewnianym blatem jest poprostu the best

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Jonnesway ma narzędzia slabej jakości? Albo trafiliście na jakąś wadliwą serię albo macie bardzo wysoko postawione wymagania :D co dokladniej nie dawalo rady,co sie urwalo/obrobilo?

Mat3ys

SuperMechanior
Punktów
78
Miasto
Kuj-Pom
Ciekawe czy ta szafka z allegro za 300zł jest taka sama jak z LM gdzie stała pod logiem topexa w cenie 500zł a w castoramie no name za 400 z groszem. Bo jeśli jest jeszcze gorzej to nie chciałbym tego za darmo ;/

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Gorzej raczej być nie może, co więcej licze, że jest lepiej :D szkoda,że wygląda to tak jak wygląda, zanim zobaczylem tanie wózki w Juli na żywo bylem przekonany, że te z allegro po 300zl są calkowicie OK, w sensie "wózek jak wózek"....a niestety okazuje się, że to typowa chińszczyzna...

SUWrzeszów

SuperMechanior
Punktów
28
Miasto
Rzeszów
mogę polecić wózki z toptula i hansa takie właśnie mam w użytkowaniu na serwisie wytrzymałość bardzo dobra wykonanie w toptulu dokładniejsze bardziej przyjemne dla reki
wózki oba bardzo solidne

Rafayel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Szczecin
Mat3ys spradź wózki firmy Sonic bardzo dobra jakość cenowo to nie ma tragedii. ;)

Marcinglasgow

SuperMechanior
Punktów
31
Tylko ze Beta to Beta. Mam troche wiekszy i jestem zadowolony, a naprawde nie ma lekko. Ps w starci z corsa wyszedl z zadrapaniami a w corsie poszla lampa

Mat3ys

SuperMechanior
Punktów
78
Miasto
Kuj-Pom
Ja z tym wózek akurat nie biegam stać będzie nie ruszany. Ogólnie z yato jestem zadowolony ale szukam czegoś większego. 2500 to mam 2,5 wózka z yato także trochę sporo.

Do góry Bottom