• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Warsztat 24 - propozycje nowych funkcji i zmian

P

PogotowieSamochodoweUK

Kur....a jak tak dalej u mnie bedzie z czasem to w zyciu nie sprawdze obecnej funkcjonalnosci:(
Powiedz ile bedzie kosztowalo zmienienie jezyka na angielski?

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Ty się nie martw angielskim:) Testuj i pisz co tam potrzebujesz:)

junior74

SuperMechanior
Punktów
34
Miasto
Kraków Nowa Huta
Ja kupiłem dziś i pierd.....le sprawdzanie funkcji:).Najlepiej w tzw.praniu wyjdzie.
Zrób tak samo:D

P

PogotowieSamochodoweUK

Ja kupiłem dziś i pierd.....le sprawdzanie funkcji:).Najlepiej w tzw.praniu wyjdzie.
Zrób tak samo:D
No problem jest taki ze ja to gorszy niz tesciowa jestem i chce na raz zamowic wszystko co potrzebuje zainstalowac i cieszyc sie;) A nie dogrywac, przenosc pozniej dane i td....

junior74

SuperMechanior
Punktów
34
Miasto
Kraków Nowa Huta
Masz rację
Ale te wszystkie rzeczy wychodza w praniu i tak
Więc myślę,że musisz sobie kupić i wtedy się przekonasz czy dobre:D

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
My tyle rzeczy zmieniliśmy dzięki pomysłom użytkowników, że rok temu to był już całkowicie inny program:) Ale to jest właśnie fajne, gdy dzwonią zadowoleni mechanicy i jest taki dobry kontakt.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Z ciekawych ostatnich zmian to faktury w wersji pdf, dzięki czemu można je teraz bez problemu wystawiać i drukować za pomocą telefonu.

VWLupus

Nowy
Punktów
0
witam, wysłałem dzisiaj wiad. o login do wersji demo., interesuje mnie czy jest opcja dodania własnego logo na wydruki zleceń i faktur?

P

PogotowieSamochodoweUK

No przeciez mozna wprowadzic szablon swojej faktory prawda;) A to zawiera pelne logo uklad strony itd.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Pewnie że jest:) Smsy również bez problemu ze swoim nadpiskiem wysyłać:) Niektórzy mają takie piękne loga, że naprawdę żal byłoby z tej opcji rezygnować:)

Klimosz

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Śląskie
Witam kochani.No przeczytałem prawie wszystko.Wysłałem prośbę o demo,przetestujemy program i zobaczymy jak się sprawuje.
Fajnie że jest taki dział,temat,program który ktoś udoskonala pod bieżące potrzeby widzimisię mechanika...
Czoła chylę i trzymam kciuki bo to ciężki temat dla programistów.Ale widzę że mlody spokojny gość i tak trzymać.
Pozdrawiam.

KamilS

Początkujący
Punktów
0
Witam,

Mam pytanie, czy jest opcja magazynu w programie??

Bo nie widzę...?? a jak jest to chyba już muszę iść spać ;)

Edit; chodzi mi o formę np; kupuję 100litrów płynu chłodniczego za cenę xxxzł/litr, wpisuję w program, daję swoją cenę sprzedaży yyzł/litr która przy wybraniu będzie widoczna na fv dla klienta.....??:)

Ostatnia edycja:

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Będzie i magazyn i offline. Teraz jeszcze poprawki tych co wcześniej zgłaszali i już mają obiecane:) W pierwszej kolejności będzie wersja offline. bo jak widzimy jest bardzo dużo osób zainteresowanych naszym programem, którzy nie chcą (lub nie mogą) korzystać z wersji wykorzystującej internet. Ten offline jest poza tymi małymi poprawkami teraz dla nas najważniejszy

KamilS

Początkujący
Punktów
0
No to fajnie, że będziecie o tym myśleć :) ogólnie bardzo ciekawy projekt i dużym plusem dla mnie jest to, ze cały czas jest rozwijany wg uwag użytkowników:)

junior74

SuperMechanior
Punktów
34
Miasto
Kraków Nowa Huta
Nie ma lepszego programu dla małego warsztatu niż ten
Mam porównanie do JZK Warsztat,który jest profesionalnym i dobrym ale za bardzo rozbudowany
Ja polecam Warsztat24

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Jeszcze lepsi będziemy. Dzieje się tak głównie dzięki temu, ze użytkownicy programu sami są zainteresowani ku temu żeby coś zmieniać dla wszystkich.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Nie stoimy w miejscu:) Dodaliśmy coś czego wg mojej wiedzy nie ma i nie miał żaden program do obsługi serwisu samochodowego:p

Czat - dzięki któremu użytkownicy programu mogą szybko komunikować się między sobą.

Zdajemy sobie doskonale sprawę ja często potrzebujecie szybkiej pomocy od swoich kolegów, dlatego mam nadzieje że takie ułatwienie pomoże Wam w codziennej pracy.

Tak to wygląda:) W programie jest zakładka z czatem:

Klikamy i... :)

Dodaliśmy datę i godzinę od czatu:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Offline już w testach u klientów. Do końca marca powinna już być wersja dla wszystkich. Potem jeszcze tylko kilkanaście udoskonaleń, które wymyślili użytkownicy i moduł magazynowy:)

Potem może jeszcze kilka ciekawych poprawek żeby żyło się Wam lepiej i będzie git:p

Do góry Bottom