Dziś pierwszy klient. Pan przyjechał Tiguanem na przegląd i konserwację podwozia przed zimą
Od jakiegoś czasu staram się reklamować na różnych forach i cieszy mnie pozytywny odzew. Dodatkowo ludzie pytają o usługi naprawy. Sam naprawiałem tylko swoje Hondy więc nie mam dużego doświadczenia ale dobrze, że znalazłem to forum 

Dokladnie. Mi na mobilu zajelo chyba z rok zeby wychodzic na 0 i na warsztacie tez ponad rok zeby zaczac zarabiac chociaz na rachunki. Teraz sie toczy z gorki bez stresu. Ale ile nocy nie spalem kombinujac na poczatku.....Najważniejsze żeby na początku chociaż na 0 wychodzić a potem z górki będzie
a szkoda, bo sam z niego korzystałem.

A no nie działa. Niestety przeliczyłem się z początkowymi kosztami. Chciałem odrazu mieć full wypas a było trzeba zacząć małymi kroczkami. Także przestroga dla innych, by naprawdę dobrze sobie wszystko policzyć i zaplanować. Zainteresowanie było, ale nie aż takie jakiego oczekiwałem. Jestem pewien, że z czasem szło by coraz lepiej, więc nie odpuszczam. Zmiana lokalizacji, reorganizacja i zacznę od nowa, sprzęt już jest i bogatszy jestem o doświadczeniaobawiam się, ze warsztat w Poznaniu już nie działa![]()

W którym miejscu?Witam wszystkich
pragnę poinformować wszystkich zaintersowanych Samoobsługowym Warsztatem samonochodowym, że Kraków ruszył z ofertą skierowaną do ludzi z pasją, którzy potrafią i lubią majsterkować przy swoich 4-ch kółkach i do wszystkich tych, którzy potrzebują miejsca i narzędzi
pozdrawiam i zapraszam
Na ul.centralnej 57, niedaleko M1Trzymam kciuki
W którym miejscu?

konkretnie w Warszawie, znalazłam tylko to http://www.samoobslugowy.waw.pl/ nie powiem, wygląda bardzo obiecująco, ale fajnie by było się dowiedzieć, jakie jeszcze są i sobie porównać (zwłaszcza, że żeby do tego warsztatu się dostać musiałabym przejechać całą Warszawę wzdłuż).