• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Warsztatowe historię kolejny rak YouTube

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
Zdrowie, miłość, przyjaźń, lojalność... Rodziny też nie sprzedają w sklepie.

No chyba że wychodzisz z założenia, że prawdziwą lojalność można kupić np. za bańkę. Tylko gorzej jak wróg da dwie bańki ;)

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
A z ta rodzina to bym nie przesadzał xD

nanab

SuperMechanior
Punktów
478
Miasto
Bydgoszcz
Wszystko to kupisz, kwestia ceny, zwłaszcza zdrowie. Rockefeller żył ponad 100 lat, tylko dlatego że go było stać na zdrowe życie, leczenie i wymiany zużytych organów, gdyby nie kasa to by pewnie nie dożył połowy tego. Nie wiem po co ktoś miałby kupować rodzinę, już prędzej oddanie(bo sprzedać nie ma szans, nikt by nie zapłacił) ma sens.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Może nie w 100% kasa = zdrowie, ale w dużym stopniu poprawia jakość życia. Choćby to że masz czas na zdrowe odżywianie, czas na regenerację czy aktywność fizyczna. W normalnym trybie to masz czas na pracę i pracę po pracy.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Kasa=zdrowie bo jest czas żeby odpocząć, nie ma stresu, który zabija i skraca życie, chcesz to pracujesz, nie chcesz nie pracujesz, robisz coś innego. Oczywiście jest granica której po przekroczeniu nie ma odwrotu, są choroby których kasa nie uleczy ale wielu można uniknąć

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
A z ta rodzina to bym nie przesadzał xD
Bo się nie wychowałeś w domu dziecka.
I to naiwny dzieciak.
Taki lisek chytrusek ;

To se kur. np. kup klej żeby Ci skleili rdzeń kręgowy.
Sprzedałbyś matkę za 100 miliardów? Żeby jej głowę brzeszczotem ucięli?

Czy dzieciaka byś opchnął za 100 ton złota...do Afryki.

Nawalny wolał zginąć niż dać się przekupić
itd. itd.

Bez odbioru.

Taka gorąca prośba do Naszej kochanej administracji. Jak już wprowadzanie poprawki w tekście autora. To usuńcie cały tekst, albo prosiłbym o sklicenie tekstu, aby to miało ręce i nogi. Po prostu nie róbcie z autorów tekstów większych idiotów niż nimi są.

O ile dobrze pamiętam napisałem " @nanab z Ciebie to taki lisek chytrusek ; " a wchodzę co ja widzę?
I to naiwny dzieciak.
Taki lisek chytrusek ;
@nanab Ty to naiwny dzieciak jesteś... - tak pisałem

Nie dość że wszystko przekręcone w cały świat bez ładu i składu, to do tego wywalony @nanab więc nie wiadomo do kogo henio pisze. A wszystko pod cytatem @Jarzi ego więc tak jakbym do niego pisał że dzieciak że lisek etc.

To bardzo nieeleganckie kochana administracjo. Nie dość że robicie z kogoś idiotę, to jeszcze "skłócacie" dwóch użytkowników forum.

@Jarzi do Ciebie był tylko tekst o domu dziecka. Reszta do nanaba.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
I to naiwny dzieciak.
Taki lisek chytrusek ;

Sprzedałbyś matkę za 100 miliardów? Żeby jej głowę brzeszczotem ucięli?

Czy dzieciaka byś opchnął za 100 ton złota...do Afryki.

Nawalny wolał zginąć niż dać się przekupić
itd. itd.

Bez odbioru.

Taka gorąca prośba do Naszej kochanej administracji. Jak już wprowadzanie poprawki w tekście autora. To usuńcie cały tekst, albo prosiłbym o sklicenie tekstu, aby to miało ręce i nogi. Po prostu nie róbcie z autorów tekstów większych idiotów niż nimi są.

O ile dobrze pamiętam napisałem " @nanab z Ciebie to taki lisek chytrusek ; " a wchodzę co ja widzę?

@nanab Ty to naiwny dzieciak jesteś... - tak pisałem

Nie dość że wszystko przekręcone w cały świat bez ładu i składu, to do tego wywalony @nanab więc nie wiadomo do kogo henio pisze. A wszystko pod cytatem @Jarzi ego więc tak jakbym do niego pisał że dzieciak że lisek etc.

To bardzo nieeleganckie kochana administracjo. Nie dość że robicie z kogoś idiotę, to jeszcze "skłócacie" dwóch użytkowników forum.

@Jarzi do Ciebie był tylko tekst o domu dziecka. Reszta do nanaba.
Podasz konkretny post (link) o który ci chodzi wpis? Bo aż mnie samo zaciekawiło, sprawdzę logi edycji czy ktoś faktycznie w danym poście zmieniał. Bo wierzyć mi się coś nie chce co wypisujesz, ale mogę być w błędzie.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
...ale co mam Ci podawać jakie logi...chyba wiem jak piszę i co piszę...

I to naiwny dzieciak.

(A pierwotny tekst brzmiał tak)

@nanab Ty to naiwny dzieciak (jednak) jesteś.

Poza tym pomiędzy jednym zdaniem, a drugim musiał być cały wiersz odstępu o ile nie dwa. Bo pisałem do nanaba, a nie do Jarziego

I to naiwny dzieciak.
ODSTĘP!
@nanab Ty to jednak naiwny dzieciak jesteś.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
...ale co mam Ci podawać jakie logi...chyba wiem jak piszę i co piszę...

I to naiwny dzieciak.

(A pierwotny tekst brzmiał tak)

@nanab Ty to naiwny dzieciak (jednak) jesteś.

Poza tym pomiędzy jednym zdaniem, a drugim musiał być cały wiersz odstępu o ile nie dwa. Bo pisałem do nanaba, a nie do Jarziego

ODSTĘP!
@nanab Ty to jednak naiwny dzieciak jesteś.
W logach nie ma, żadnej edycji po za moim połączeniem twoich 2 postów, nikt ci tego posta nie edytował

nanab

SuperMechanior
Punktów
478
Miasto
Bydgoszcz
Jeśli taki klej powstanie to kupisz go dużo prędzej niż dostaniesz gratis. A i jak ten rdzeń uszkodziłeś, w pracy? W wypadku samochodowym w swoim starym rzęchu czy w górach bo zawiódł budżetowy sprzęt? Byś miał kasę to żadnego kleju nie musiałbyś żadnego kleju szukać.
Nie mam tyle kasy ani ton złota żeby dopłacać komuś żeby zabrał mi matkę czy dzieciaka więc odpowiedź brzmi nie.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
@Encore pewnie chińskie ludziki w pod pachę z rosyjskim wywiadem gmerały w literach. Sprawa wyjaśniona.

No tak, ta flaga. Wszystko jasne.

mazi0000

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
122
Miasto
Katowice
Warsztatowe historię ma nowy film jak nie naprawiać Volvo XC60. Strach mu auto dać do naprawy i oczywiście nie widzi swoich błędów. Jaja jak berety.

Alpari

SuperMechanior
Punktów
149
Miasto
Dąbrowa Górnicza
alpari.auto.pl
Ale zobacz ilu ma subskrybentów. Ludzie się naoglądają i później stwierdzą, że Ty się nie znasz bo ten pan z warsztatowych historii inaczej robił.

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1544
A co tam zrobił źle?
podłączony sterownik silnika położył na klemie akumulatora i go usmażył.
jeździ z turbo puszczającym olej do dolotu i rozbieguje mu się silnik
ludzie piszą, że uwalił wtryskiwacz
a na końcu dzwoni do gościa od regeneracji i mówi, żeby sobie jego kanał na youtubie obejrzał

przyznaje się, że całego filmu nie obejrzałem. tylko tak po łepkach

Alpari

SuperMechanior
Punktów
149
Miasto
Dąbrowa Górnicza
alpari.auto.pl
np. dwa razy zwarł sterownik silnika do plusa i dopiero po komentarzach się połapał. Wszystko jest ok jak ktoś uważa na to co robi i kręcenie filmików jest dodatkiem, a nie staje się sensem i szuka na siłę kontentu. Każdy może popełnić błąd, ale żonglowanie sterownikiem w powietrzu nad akumulatorem zwykle źle się kończy. Z jednej strony szacun za to, że kręci te filmiki i w sumie mają jakiś zasięg. Większości z nasz się nie chce, nie mamy czasu lub po prostu predyspozycji do bycia "gwiazdą" youtube. A z drugiej strony podstawa to zadbać o bezpieczeństwo swoje jak i powierzonego auta przez klienta.

kakus

SuperMechanior
Punktów
48
Ja jemu tylko zazdroszczę tego że ma czas na takie rzeczy jak robienie live o godzinie 10 w dzień gdzie ja nie mam czasu się podrapać po dupie w ciągu dnia. Już nie mówiąc o robieniu tego w niedzielę wieczorem. Dla mnie wieczór to czas dla rodziny a klient jest tylko w godzinach pracy.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
Nie wiecie z jakiego głównego powodu te filmy miały swą genezę?
Żeby mu ludzie wytykali ewentualne błędy a on je korygował.
Ile razy przyznał się, że po komentarzach poprawił to czy tamto. A ILE RAZY SIĘ NIE PRZYZNAŁ?

Lisior piecze kilka pieczeni na jednym rożnie.

Do góry Bottom