Jakie?Są ważniejsze rzeczy których nie da się kupić.
Jakie?Są ważniejsze rzeczy których nie da się kupić.

Bo się nie wychowałeś w domu dziecka.A z ta rodzina to bym nie przesadzał xD
@nanab Ty to naiwny dzieciak jesteś... - tak pisałemBo się nie wychowałeś w domu dziecka.
I to naiwny dzieciak.
Taki lisek chytrusek ;
Podasz konkretny post (link) o który ci chodzi wpis? Bo aż mnie samo zaciekawiło, sprawdzę logi edycji czy ktoś faktycznie w danym poście zmieniał. Bo wierzyć mi się coś nie chce co wypisujesz, ale mogę być w błędzie.Bo się nie wychowałeś w domu dziecka.
I to naiwny dzieciak.
Taki lisek chytrusek ;
To se kur. np. kup klej żeby Ci skleili rdzeń kręgowy.
Sprzedałbyś matkę za 100 miliardów? Żeby jej głowę brzeszczotem ucięli?
Czy dzieciaka byś opchnął za 100 ton złota...do Afryki.
Nawalny wolał zginąć niż dać się przekupić
itd. itd.
Bez odbioru.
Taka gorąca prośba do Naszej kochanej administracji. Jak już wprowadzanie poprawki w tekście autora. To usuńcie cały tekst, albo prosiłbym o sklicenie tekstu, aby to miało ręce i nogi. Po prostu nie róbcie z autorów tekstów większych idiotów niż nimi są.
O ile dobrze pamiętam napisałem " @nanab z Ciebie to taki lisek chytrusek ; " a wchodzę co ja widzę?
@nanab Ty to naiwny dzieciak jesteś... - tak pisałem
Nie dość że wszystko przekręcone w cały świat bez ładu i składu, to do tego wywalony @nanab więc nie wiadomo do kogo henio pisze. A wszystko pod cytatem @Jarzi ego więc tak jakbym do niego pisał że dzieciak że lisek etc.
To bardzo nieeleganckie kochana administracjo. Nie dość że robicie z kogoś idiotę, to jeszcze "skłócacie" dwóch użytkowników forum.
@Jarzi do Ciebie był tylko tekst o domu dziecka. Reszta do nanaba.
Bo się nie wychowałeś w domu dziecka.Bo się nie wychowałeś w domu dziecka.
I to naiwny dzieciak.
W logach nie ma, żadnej edycji po za moim połączeniem twoich 2 postów, nikt ci tego posta nie edytował...ale co mam Ci podawać jakie logi...chyba wiem jak piszę i co piszę...
I to naiwny dzieciak.
(A pierwotny tekst brzmiał tak)
@nanab Ty to naiwny dzieciak (jednak) jesteś.
Poza tym pomiędzy jednym zdaniem, a drugim musiał być cały wiersz odstępu o ile nie dwa. Bo pisałem do nanaba, a nie do Jarziego
Bo się nie wychowałeś w domu dziecka.
ODSTĘP!
@nanab Ty to jednak naiwny dzieciak jesteś.
Jeśli taki klej powstanie to kupisz go dużo prędzej niż dostaniesz gratis. A i jak ten rdzeń uszkodziłeś, w pracy? W wypadku samochodowym w swoim starym rzęchu czy w górach bo zawiódł budżetowy sprzęt? Byś miał kasę to żadnego kleju nie musiałbyś żadnego kleju szukać.To se kur. np. kup klej żeby Ci skleili rdzeń kręgowy.
Uwierz mi że wolę mieć 2 dobrych przyjaciół niz rodzinę obłudników.Bo się nie wychowałeś w domu dziecka.
podłączony sterownik silnika położył na klemie akumulatora i go usmażył.A co tam zrobił źle?