• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Warsztatowe historię kolejny rak YouTube

mmultykin

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
19
Obejrzałem. Miło ogląda się takie filmy. Można się dowartościować.

Mkazik1

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Puławy
Obejrzałem. Miło ogląda się takie filmy. Można się dowartościować.
Poznałem Warsztatowe historie z shortów na YT i od tamtej pory omijam szerokim łukiem. Jego postać powoduje u mnie frustrację. Abstrahując od jego "umiejętności" to jest strasznym pyszałkiem, cwaniakiem bez pokory i zachowuje się jakby pozjadał wszystkie rozumy. Nigdy, w żadnym zawodzie, nie powinno się oceniać roboty poprzednich usługodawców, ponieważ nigdy nie masz pewności, że klient nie kłamie i nie wiadomo jakie było zlecenie i zakres prac. Poza tym Ci jego pomocnicy wołają o pomstę do nieba. Jeśli miałbym pracować z byle kim, to wolę pracować sam.

Jeśli miałbym polecić jakieś kanały, które sam oglądam to np. wspomniany wcześniej autonomis i Auto Dyżur EKG. Ten drugi przekazuje ogrom wiedzy, tylko filmy ma dość długie, nie ma kiedy ich oglądać.

nanab

SuperMechanior
Punktów
466
Miasto
Bydgoszcz
Żeby mu ludzie wytykali ewentualne błędy a on je korygował.
Plus z tego wytykania ma profit, bo więcej komentarzy to lepszy algorytm yt i więcej promowania jego kanału
podłączony sterownik silnika położył na klemie akumulatora i go usmażył.
Nie oglądałem, dlatego pytałem co tym razem, ale chyba warto obejrzeć, drugi wazzup się robi xd
Samo to, że się bawi z podłączaniem i odłączaniem na podłączonym akumulatorze to już trochę wazzup style, a to że nie ma żadnych odruchów, instynktu, żadnej ostrożności wkoło miejsc takich jak klemy to już chyba wazzup by lepszy był :D Gdyby dać mu kiedyś broń to pewnie by sprawdzał czy jest nabój w komorze zaglądając przez koniec lufy xd

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
515
jest strasznym pyszałkiem, cwaniakiem bez pokory i zachowuje się jakby pozjadał wszystkie rozumy
Dokładnie. Tylko, że widz na pierwszy rzut oka się nie zorientuje. Klient.
Do tego jest strasznym kłamczuchem ( ale to już jest wpisane w zawód :D ) Poza kamerami jest agresywny (sfrustrowany). Ma niebieską kartę z tego co słyszałem.
Ano. Chłopak chciał "sławy", to ją ma. Tylko patrzeć, jak wejdzie do klatki MMA.
A dlaczego tak wielu obszczymurów z YT wchodzi do klatek?

Bo ulica ich ciśnie i niektórzy nie wytrzymują ciśnienia...widzą co to znaczy czysta siła fizyczna w konfrontacji z lichą "sławą".

Pulpet upasiony, agresywny, to jeszcze daje radę bo wchodzi w konfrontację bezpośrednią...co odciąża psychikę...ale i tak mu siądzie prędzej czy później.
Tu macie jego teksty:
spoko sporo z was jest mądra w gębie za kotarą sorki ale każdy gra cwaniaka schowaanego w necie a w rzeczywistości okazuje się że jest słabym człowiekiem pomyślcie nad tym wszystkim pozdro i do zobaczenia z odważnymi
A to jest zwykły Leszek, który straszy sadłem. Bokser mający 14 lat by mu to sadło trochę naprostował. Zero pokory.

Sapie do konfrontacji, a naciąłby się i by się zdziwił. O fajny filmik ostatnio widziałem...gdzie Pan murzyn był pewny swojego na 100%.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2059
Miasto
Kaczory
Fajnie silnik rozbierał na stole xD

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
515
@Alpari tzn. wiesz to jest dobra taktyka odstraszyć sadłem zapraszając do bezpośredniej konfrontacji. Tylko czym by to się skończyło? Pulpet by wywiad z Tobą przeprowadził? Czy miałbyś do niego przejechać 300 kilometrów i po prostu przy herbacie pogadać o Twojej krytyce względem niego, że to zrobił źle a tamto jeszcze gorzej.
Jest zwykłym osłem, który nie potrafi przeskoczyć kilka etapów do przodu. Zaprasza do rozmowy na żywo. A kto ma czas, jechać do niego 300km i z nim rozmawiać. Z maczetą lub bez.
Poza tym nikomu do więzienia się nie spieszy.

Jest ćwierćinteligentem, bo próbuje użyć siły tam gdzie nie powinno się tego robić.
Różalski może sobie takich argumentów używać, bo ma do tego prawo. A nie pulpet, sapacz.

Ja np. bym mu od razu strzelił z soli w brzuch żeby się zrelaksował...i przemyślał swoje postępowanie :D
Tylko, że wtedy mógłbym zniknąć z forum na 3 miechy :D

Do góry Bottom