Poznałem Warsztatowe historie z shortów na YT i od tamtej pory omijam szerokim łukiem. Jego postać powoduje u mnie frustrację. Abstrahując od jego "umiejętności" to jest strasznym pyszałkiem, cwaniakiem bez pokory i zachowuje się jakby pozjadał wszystkie rozumy. Nigdy, w żadnym zawodzie, nie powinno się oceniać roboty poprzednich usługodawców, ponieważ nigdy nie masz pewności, że klient nie kłamie i nie wiadomo jakie było zlecenie i zakres prac. Poza tym Ci jego pomocnicy wołają o pomstę do nieba. Jeśli miałbym pracować z byle kim, to wolę pracować sam.Obejrzałem. Miło ogląda się takie filmy. Można się dowartościować.
Plus z tego wytykania ma profit, bo więcej komentarzy to lepszy algorytm yt i więcej promowania jego kanałuŻeby mu ludzie wytykali ewentualne błędy a on je korygował.
Nie oglądałem, dlatego pytałem co tym razem, ale chyba warto obejrzeć, drugi wazzup się robi xdpodłączony sterownik silnika położył na klemie akumulatora i go usmażył.
Gdyby dać mu kiedyś broń to pewnie by sprawdzał czy jest nabój w komorze zaglądając przez koniec lufy xdDokładnie. Tylko, że widz na pierwszy rzut oka się nie zorientuje. Klient.jest strasznym pyszałkiem, cwaniakiem bez pokory i zachowuje się jakby pozjadał wszystkie rozumy
) Poza kamerami jest agresywny (sfrustrowany). Ma niebieską kartę z tego co słyszałem.A to jest zwykły Leszek, który straszy sadłem. Bokser mający 14 lat by mu to sadło trochę naprostował. Zero pokory.spoko sporo z was jest mądra w gębie za kotarą sorki ale każdy gra cwaniaka schowaanego w necie a w rzeczywistości okazuje się że jest słabym człowiekiem pomyślcie nad tym wszystkim pozdro i do zobaczenia z odważnymi
Tak jak z psami. Im mniejszy i mniej może tym bardziej ujadaSapie do konfrontacji, a naciąłby się i by się zdziwił.

Daj link. Chętnie obejrzęFajnie silnik rozbierał na stole xD
Nie rób tego bo forum bez Heńka to już nie będzie to samo forumTylko, że wtedy mógłbym zniknąć z forum na 3 miechy![]()

Ciekawe jest że nagrywaliśmy ten firm razem. I miałeś odmienne zdanie do tego co tu piszesz.Witam znam jednego I drugiego jestem właścicielem ix35 obejrzyjcie filmy u Romirena i Warsztatowych Histori zobaczycie że Romiren kręci filmy pod publikę u siebie na filmie pokazuję jaki to gruz i wtryski będą siedziały a na WH wtryski wychodzą palcami, Romiren twierdzi że auto jest zalane z braku uszczelki a tam brakowało listwy ozdobnej auto suche, Romiren sam mi odpisał że filmy muszą być przekłamane bo oglądalność a WH nie był przygaszony tylko zdziwiony jak Romiren opowiada bajki, tak wogule zobaczcie ile dobrego zrobił WH nie żebym go bronił ale ix35 śmiga do dzisiaj.

ale nawet ja nie wpadłem na pomysł tak ustawiać tarczy hamulcowej w uchwycie. czy tamtejszy tokarz wie co to jest baza pomiarowa?
przecież po zamontowaniu na samochodzie względem piasty dalej będzie bicie.
nie udało się przetoczyć 
także tak zamiast kupować tarcze kupiłem zaciski od mocniejszej wersji silnikowej typu ATE (przedtem był system Lucas) i zapomniałem o hamulcach. Aczkolwiek nie zawsze tak jest parę razy inny fachowiec zabielał mi tarcze aby były ładne proste równe i było bez problemowo@arni_poznań takich fachowców co potrafią myśleć przy "prostej operacji" przetoczenia tarcz jest coraz mniej , niestetyPrzetoczyć tarcze nie każdy potrafi no i zdarza się że jest miejscowo przegrzana co zmienia jej strukturę, ja kiedyś dawno temu dałem znajomemu tarcze do toczenia bo się zrobił z nich stożek przez to że zaciski skosowały, hamowały ok ale nie podobało mi się że są takie brzydkie no i po operacji przy hamowaniu chciało mi kierownicę z łap wyrwaćtakże tak zamiast kupować tarcze kupiłem zaciski od mocniejszej wersji silnikowej typu ATE (przedtem był system Lucas) i zapomniałem o hamulcach. Aczkolwiek nie zawsze tak jest parę razy inny fachowiec zabielał mi tarcze aby były ładne proste równe i było bez problemowo