Poznałem Warsztatowe historie z shortów na YT i od tamtej pory omijam szerokim łukiem. Jego postać powoduje u mnie frustrację. Abstrahując od jego "umiejętności" to jest strasznym pyszałkiem, cwaniakiem bez pokory i zachowuje się jakby pozjadał wszystkie rozumy. Nigdy, w żadnym zawodzie, nie powinno się oceniać roboty poprzednich usługodawców, ponieważ nigdy nie masz pewności, że klient nie kłamie i nie wiadomo jakie było zlecenie i zakres prac. Poza tym Ci jego pomocnicy wołają o pomstę do nieba. Jeśli miałbym pracować z byle kim, to wolę pracować sam.Obejrzałem. Miło ogląda się takie filmy. Można się dowartościować.
Plus z tego wytykania ma profit, bo więcej komentarzy to lepszy algorytm yt i więcej promowania jego kanałuŻeby mu ludzie wytykali ewentualne błędy a on je korygował.
Nie oglądałem, dlatego pytałem co tym razem, ale chyba warto obejrzeć, drugi wazzup się robi xdpodłączony sterownik silnika położył na klemie akumulatora i go usmażył.
Dokładnie. Tylko, że widz na pierwszy rzut oka się nie zorientuje. Klient.jest strasznym pyszałkiem, cwaniakiem bez pokory i zachowuje się jakby pozjadał wszystkie rozumy
A to jest zwykły Leszek, który straszy sadłem. Bokser mający 14 lat by mu to sadło trochę naprostował. Zero pokory.spoko sporo z was jest mądra w gębie za kotarą sorki ale każdy gra cwaniaka schowaanego w necie a w rzeczywistości okazuje się że jest słabym człowiekiem pomyślcie nad tym wszystkim pozdro i do zobaczenia z odważnymi
Tak jak z psami. Im mniejszy i mniej może tym bardziej ujadaSapie do konfrontacji, a naciąłby się i by się zdziwił.
Daj link. Chętnie obejrzęFajnie silnik rozbierał na stole xD
Nie rób tego bo forum bez Heńka to już nie będzie to samo forumTylko, że wtedy mógłbym zniknąć z forum na 3 miechy![]()