• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Warsztatowe historię kolejny rak YouTube

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Ja zawsze mówię, że jeżeli nie pomoże to nie zaszkodzi (dodatki).
Zaszkodzi portfelowi, poza tym może powstać dziwny zbieg okoliczności jak u krisa z tą skrzynią cvt we fieście, że jeździła idealnie, tak zachwalał, a tylko zmienił olej, chyba dodał kilka środków i dosłownie chwilę później się wysrała całkowicie.

wojtis94

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
177
Miasto
Warminsko maz.
Wiedze ma słabą, wziął się za mechanikę jak powiedział parę lat temu , robi zasadniczo proste tematy, ale jak na jednym z filmów złamał miarkę w passacie b5 i przyznał się, że był w szoku, że to kosztuje 5zl a nie ze 150 to ja nie mam pytań gdzie on się uchował totalny brak biegłości w temacie.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Wiedze ma słabą, wziął się za mechanikę jak powiedział parę lat temu , robi zasadniczo proste tematy, ale jak na jednym z filmów złamał miarkę w passacie b5 i przyznał się, że był w szoku, że to kosztuje 5zl a nie ze 150 to ja nie mam pytań gdzie on się uchował totalny brak biegłości w temacie.
Każdy kiedyś się uczył ale nie każdy jedzie po innych jak ten burak

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
600
łysy z m4k też tak zaczynał swą karierę
Łysy, to jest największa parówa ze wszystkich.
Tylko pieniądze zobaczył od razu urósł w pióra. Jeden z najgorszych typów osobowości. Połączenie pieniędzy i kompleksów.
Nieważne, czy masz na koncie 100zł czy milion zawsze traktuje się wszystkich tak samo. Pokora to podstawa.

Sam go "wspierałem" na początku...ale później wyszło szydło z wora.

Pewnie wróci tam skąd przyszedł, kiedy go puszczą w skarpetach. Moim zdaniem proces przegra. Zniszczył ludziom interes i to bardzo bardzo niewłaściwym ludziom.
Tak, jak Podgórzańśka przegrał o maglownicę - i tam nie podał nazwy firmy. Tylko miasto, czy wioskę...
Łysy, jest ugotowany.
Po prostu karma pychy do niego wróciła i zabierze mu prawie wszystko.

( a zobaczcie Krisa, tak sobie teraz pomyślałem....nic się nie zmienił. Wiadomo ewoluował patrząc przez pryzmat kilku lat. Ale jako człowiek - z kilkoma małymi wyjątkami - nic się nie zmienił ) Może nie widzicie, nie zwracacie uwagi na takie rzeczy. I wystarczy Wam, że ktoś się ładnie przywita i uśmiechnie...ja natomiast na pewne niuanse jestem strasznie wyczulony.

A moja irytacja, jest całkiem naturalna :) po prostu czuję się oszukany przez jednostkę, a chyba nikt nie lubi być oszukiwany?
Dlatego pozwoliłem sobie wtrącić jedno zdanie na temat Łysego.
Automatyczne połączenie postów:

A ten gruby z warsztatowych historii? Pierd. za uszami...paprok i tyle. Uczciwy w miarę chociaż. Więc to paproctwo tą uczciwością nadrabia.

Pamiętajcie, że każdy kiedyś się uczył. I nie wolno w ten sposób oceniać!
Chyba, że to konkurencja i zabiera chleb. Wtedy jedziemy po całości ; )))

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
600
To jakbym miał Ci opowiedzieć kilka odcinków wenezuelskiej telenoweli na forum w kilku zdaniach.
Trzeba śledzić losy bohaterów...
A ja i tak już Łysego nie oglądam, bo mu nie nabijam YT licznika. Ludzie jeszcze się łapią na jego fałszywy uśmiech.

Na początku, to może chciał się sam czegoś nauczyć z mechaniki. Ludziom przy okazji coś pokazać...uczyć się razem z nimi.
A teraz? Czyste dojenie kasy.

W skrócie...fundamenty polskich salonów w większej lub mniejszej liczbie, to dawne grupy przestępcze specjalizujące się w kradzieżach samochodów. Dziwne koneksje, dziwne środowisko...więcej pytań niż odpowiedzi.
I Łysiu chyba źle trafił.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
600
Mam na myśli amerykański samochód
Aaa...bo pomyślałem, że przeskoczyłeś o level wyżej ;
Ja już nie wiem, bo nie oglądam Grubego żeby mu nie nabijać licznika. Tam to było chyba z amerykańcem...zobaczyli parówę na warsztacie to mu zrobili konserwację Bollem w sprayu hahaha. I chyba o to afera wielka...czy tam o jakieś wibracje...

Nie wiem, Hornet firma.....bo tam spółki nie spółki...zniszczył oddział w każdym bądź razie. A to są pieniądze i to duże :) Fani zaczęli fejkowe komentarze sypać na firmę w google i necie.
Jak już Łysy obsrał zbroje - sam mówił na kanale ;) po prostu zadzwonił ktoś do niego z innej bajki z innego świata o którego istnieniu Łysy sobie nawet nie zdawał sprawy.

Oooo mechanicy powinni się znać, to nawet dobrze trafiłem. Pamiętacie jak Duda przejął prezydenturę? To w pierwszym tygodniu, czy miesiącu wylądował limuzyną w rowie :) szybko mu pokazali, że jak będzie za mało elastyczny, to zrobią, to co zrobią.
Teraz pytanie jak wysadzić oponę w powietrze? Pewnie GRU ma kilka sposobów.
Ja to nie wiem, bo się na tym nie znam...najlepiej to ją napompować jakimś gazem, który pod minimalnym wzrostem temperatury bardzo się rozszerza...
Teraz jak Wujek Donald "przejął władzę", to dziwnym trafem Dudzie, który stał się ostatnim bastionem obecnie rządzących, podłożyli lokalizator GPS.

Wiecie ile LOT miał lądowań awaryjnych? O ilu słyszeliście?
To sprawdźcie sobie kiedy było takie lądowanie awaryjne i kiedy OLT Express wchodziło z wielką pompą na rynek polski.

Inny świat i inne bajki. Cieszcie się, że żyjecie sobie na nieświadomce. To tak jak z Matrixem.
Inwigilacja, infiltracja, Służby...to terminy obce dla przeciętnego zjadacza chleba.

I właśnie Łysy liznął takiego świata i się od razu obsrał, bo ochrona była dla całej rodziny. A dla niego psychiatra i proszki.

Jakby henio Wam bajki poopowiadał, to byśta stwierdzili, że odszedł od zmysłów ( ziew )

Do góry Bottom