• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Warsztatowe historię kolejny rak YouTube

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
Jak jeden ze swoich oddziałów...

Hornet też ma oddziały. Zresztą kij z nim i z tym ;)

chodzi o to amerykańskie
TAK O TO AUTO CHODZI chyba -
O konserwację chodzi jakąś. I to jemu założyli sprawę, że oczerniał w internecie.

Zresztą tak mnie już zakręciliście, że się sam pogubiłem : )))

Macie kudłatego na osłodę

A z tym filtrem, to się spotkałem, kilka razy że była podwinięta uszczelka. Nawet zwykłego filtra powietrza nie potrafią założyć.

Kudłaty jest dobry.

voodo

SuperMechanior
Punktów
201
A wiecie może który z mechaników na YT jest bratem tego z Warsztatowe Historie? Podobno niezły z niego fachowiec.

voodo

SuperMechanior
Punktów
201
W sumie czy fachowiec czy nie to pal licho ale bardziej mnie zastanawia kim jest jego brat, może właśnie Romiren skoro podrzucał mu chyba insignie do roboty czyli muszą mieć warsztaty gdzieś niedaleko? Romirena akurat lubię oglądać a całą resztę która reklamowała/reklamuje Forte to już poblokowałem za ich nachalne reklamy.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
Romieren nie jest jego bratem, bo jak razem kręcili odcinek to Gruby był bardzo speszony. Wiedział doskonale, że Romi ma o wiele większą wiedzę od niego i nie ma co przy nim kozaczyć.
Przy rodzonym bracie tak się nie zachowujesz.

Forte? Forte, po prostu wyłapuje takie start upy, bo są najtańsze w utrzymaniu jeżeli chodzi o gratyfikację. A zasięgi wystarczające, żeby zareklamować produkt.
Forte, jest totalnie przereklamowane. Ta sam karta charakterystyki, a cena kilku krotnie wyższa, niż u innych producentów chemii.

rajson

SuperMechanior
Punktów
48
Miasto
Łódzkie
www.siepomaga.pl
Romieren nie jest jego bratem, bo jak razem kręcili odcinek to Gruby był bardzo speszony. Wiedział doskonale, że Romi ma o wiele większą wiedzę od niego i nie ma co przy nim kozaczyć.
Przy rodzonym bracie tak się nie zachowujesz.

Forte? Forte, po prostu wyłapuje takie start upy, bo są najtańsze w utrzymaniu jeżeli chodzi o gratyfikację. A zasięgi wystarczające, żeby zareklamować produkt.
Forte, jest totalnie przereklamowane. Ta sam karta charakterystyki, a cena kilku krotnie wyższa, niż u innych producentów chemii.
Ty Heniu polecasz TECa?

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
Ty Heniu polecasz TECa?
hehe
Raz tak, raz nie. Zależy od sytuacji...ale generalnie Tec wymiata i to jest czarno na białym w kartach charakterystyki.
Można wszystko kupić w necie na setki i litry i zrobić dowolną mieszaninę za ułamek ceny.

Na zimę np. etylobenzen, alkohol izopropylowy, ksylen etc. - zamarzanie diesla
2,5ml + 80 ml + 20 ml + etc. na 100L ( + izpropanol np. ) Można samemu zrobić dowolną konfigurację :) Tylko trzeba mieć troszeczkę pojęcia w temacie ;
Tu masz sklep :) https://allegro.pl/oferta/etylobenzen-czysty-1l-8924869580

etc.
Automatyczne połączenie postów:

Wielkie mi Forte, gdybym miał czas i wolne pieniądze sam bym wypuścił takie KOLOROWE FOTE DLA OCZU.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
To kogo polecacie oglądać,,?
Ja kiedyś oglądałem warsztat Podgórzyn ska coś takiego ...chłopak nawet fajnie opowiadał a nie wiem jak teraz bo dawno nie oglądałem

O ale Szumek dobre filmy robi/ robił? Też dawno nie widziałem.

Pozdrawiam pije tyskacza..i spac

Bobodia. g

SuperMechanior
Punktów
131
Komu łysy zniszczył interes?
Automatyczne połączenie postów:

Ja dziś mam zapierdol.
Koparka ładowarka wózek i zageszxzarka

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
302
Miasto
Rakszawa
Mało wam własnej roboty, że cudzą jeszcze podglądacie? :D

W140

SuperMechanior
Punktów
14
Miasto
Wyszków
Rommiren ma chyba teraz najlepsze filmiki z mechaniki na Youtube ale tez reklamuje forte, Mechanik z prowincji tez ma bardzo dobre filmiki, jak zawsze tez Marevel, szkoda ze Profesor to już bardziej celebryta niż mechanik, nie ma już u niego takiej mechaniki jak kiedyś

kakus

SuperMechanior
Punktów
48
Auto serwis Dworaczek też dobry silnikowiec, Garage Poland też ciężkie silnikowe tematy, Pardi Mercedes - spec od gwiazdek

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568

Do góry Bottom