Auto.Klinika
Zweryfikowany Mechanik
- Punktów
- 945
Klient kupuje oczami
Masz estetycznie i czysto,ogolny porzadek w warsztacie wiec zapewne wyglada tak tez twoja praca.
Jezeli ktos nie dba o wlasne miejsce pracy zapewne tak samo nie dba o auta klientow.
Kiedyś znajomy zatrudnial kierowcow. Na rozmowe mieli przyjechac wlasnym autem. Nie wiedzieli po co. Kolega ogladal ich auta i dopiero wtedy podejmowal decyzje czy chce rozmawiac dalej. Twierdzil ze jak kierowca ma krotko mowiac syf w swoim aucie to bardzo prawdopodobne jest, że jego ciezarowke będzie traktowal tak samo. Cos w tym jest.
Wyświetl załącznik 21074 Ja mam taki garaż jak pada a jak nie pada to nie mam
Tak[/QUOTE]Mobilnie robisz?

bo się ludziom w d..ach poprzewracało.... Ciurlać im się zachciewa..... Zamiast się do roboty wziąć...wszyscy narzekają na plecy

zgadza sie ja przez prawie 3 lata robilem bez kanału i podnosnika - coz od czegos treba zaczacWiesz jak jest. Wiatr, deszcz i śnieg a trzeba jeszcze się silować ze skrzynią. Ja też miałem przyjemność robić skrzynie z gleby i życzę każdemu choć raz spróbować, doceni wtedy kanał, czy podnośnik o ogrzewaniu nie wspominając. Jak jest słoneczko, to fajna sprawa aż chce się robić chociaż pewnie @mechanik.k ma jakieś namioty i dmuchawy na gorsze dni. Gdzieś widziałem takie co całe auto zakrywa i robisz jak w warsztacie do tego nagrzewnica. Ogólnie dużo samozaparcia i chęci dlubania w tym, ja np nie lubię tak bezpośredniego kontaktu jak klient patrzy co robię, rozprasza mnie bo zawsze o coś pytają itd.

zgadza sie ja przez prawie 3 lata robilem bez kanału i podnosnika - coz od czegos treba zaczac
dopiero teraz bedzie na wiosne kanał murowany sporo skrzyń na ziemi wyrwałem - robilem na kanale i podnosniku inna bajka ,komfort pracy.