• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wkretarka

david2291

SuperMechanior
Punktów
114
Od dwóch lat użytkuje dewalta i nie ma problemu.Jedynie akumulatorki trochę małe.Najczęściej używana z szczotka druciana i codziennie wyczyści parę piast i felg przy wyminie opon.Zeszłego lata ciężko pracowała przy budowie lawety i ciągle służy

krispar

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Miasto
Warszawa
www.czerwinska12.pl
Zaraz będzie śmiech i polewka wśród elity. Osobiście polecam tą firmę tylko dla tego że kupiłem kiedyś pneumat, służy mi już 7 lat w tym 2 lata na wulkanizacji. Nie sugeruję się super firmami bo się płaci za nią odpowiednio. Mam również pneumat Bety 3 rok i już się pier.........li więc nie ma reguły.

Załączniki

• wkręt.jpg
    wkręt.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 26

voodo

SuperMechanior
Punktów
201
@krispar No akurat polewkę to można mieć bo polecasz co innego niż kupiłes. Rozumiem gdybyś jeszcze miał coś z elektronarzędzi tej firmy ale porównanie do pneumata mija się z celem. To tak samo jakbym powiedziałbym, ze Ikea robi meble dobrej jakości a opinię mam taką tylko dlatego, że produkują ołówki dobrej jakości. Sam też mam pneumata bass ale kupiłem go tylko dlatego że trafila się okazja i kosztował stówkę mniej niż ten sam klucz z brandem yato. Z klucza jak najbardziej jestem zadowolony ale nie poleciłbym nic z tej firmy jak zostawiłem im maila i mieli skontaktować się ze mną odnośnie wcześniej zadanego pytania, gdzie ludzie z yato nie mieli problemu by odpisać. Poza tym poczytaj sobie o reklamacjach tej firmy, kupiłeś i coś Ci się zepsuło to masz problem.

krispar

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Miasto
Warszawa
www.czerwinska12.pl
Już się zaczyna teoria wielkiego wybuchu to są moje spostrzeżenia, wkrętarkę też mam i działa, nasadki tak samo. A co to za firma Yato kilka lat temu, Kia nigdy nie będzie Bmw. Zapomniało się że telefony istnieją, wyłączyć koledze ruter i się dusi co. N.K

bennek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
125
Siemanko.Ja korzystam już jakiś czas z boscha professional z seri GSR i jestem zadowolony... Zmienne końcówki w zależności od potrzeby, 2 baterie 18-stki szybka ładowarka. I jak na razie nie było z nią problemów i mogę ją śmiało polecić...

71gdc-Sk5bL._SL1200_.jpg

voodo

SuperMechanior
Punktów
201
Komu router powinni wyłączyć to powinni. Jesteś tutaj 2 tygodnie i natłukłeś 140postów, nic tylko pogratulować.

bennek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
125
Nie wiem jaka jest teraz cena ale około 2-tyś...

krispar

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Miasto
Warszawa
www.czerwinska12.pl
Bo zaczepiają mnie tacy n. k jak ty i muszę odpowiedzieć, bo ze zwykłej wypowiedzi szukasz h.....ja do dupy, nie można normalnie tylko szukanie jakiś podtekstów

Nie wiem jaka jest teraz cena ale około 2-tyś...

Sporo jak bym miał potrzebę to bym pewnie kupił, nie problem kupić aby tylko leżało. Fajna zabawka szczególnie te kątowe końcówki, ale wysrać 2 klocki i użyć dwa razy w roku trochę nie hallo. O albo karmnik skręcić hi hi

Ostatnia edycja:

robercik1974

SuperMechanior
Punktów
81
Mialem boscha niebieskiego narzedzia ale to teraz lipa. Szkoda bo fajne sa

madcap

Uczestnik
Punktów
1
Przywrócę temat bo jest dla mnie na czasie.
Dodatkowo dodam swoją opinię.
Miałem Einhell 18V - oprócz żywotności nie miałem jej nie do zarzucenia.
Następnie pan w sklepie zarekomendował mi Boscha bar 12V. Wszystko byłoby Ok lekki poręczny mały sprzęt... ale uchwyt rozkręca się samoczynnie niemal od samego początku, niestety mimo zapewnień sprzedawcy moment dokręcenia jest niewystarczający

Wkrętarki używam do kręcenia mniejszych śrub.
Szukam sprzętu wkrętarki/klucza udarowego, który będzie kręcił momentem około 70Nm z płynną regulacją momentu.
Cena adekwatna do jakości. Chcę kupić coś z czego będę zadowolony bo do gsr12 tracę już cierpliwość. Sprzęt dobry do skręcania karmnika nie do warsztatu.

karwa raz dwa trzy

SuperMechanior
Punktów
39
Miasto
wies kolo miasta
Makity juz produkuja na tajwanie. Jeszcze 3 lata temu kupilem pile motorowa to miala made in japan. Teraz wkretarki i pily maja made in tajwan

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
984
Miasto
PGS
Millwooki jak tak się to pisze

madcap

Uczestnik
Punktów
1
Używajcie milwake czy tylko słyszeliście, że dobra.

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
984
Miasto
PGS
Używam. I nie tylko ja. Koledzy i znajomi też.

Do góry Bottom