• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

wodziki

lukaszc16

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Witam czy ktos może mie podpowiedziec czy wodziki skrzynibiegów citroena xm 2.0 będa pasowały do xm 2,1
pozdrawiam

BrayanLDZ

SuperMechanior
Punktów
9
Miasto
Łódź
Witam, napewno skrzynia pasuje w xm 2,0 do xm 2,1 hmm a same wodziki szczerze mowiac kiedy zaczałem prace w citroenie juz nie było xm :) tak ze z wodzikami moglbym ci dac jutro odpoweidz sprawdziłbym w pracy :) ale wydaje mi sie ze powinny wodziki pasowac :)

BrayanLDZ

SuperMechanior
Punktów
9
Miasto
Łódź
spoko tyle ja pracuje ten tydzien od 10 do 18 wiec tak o 19 dam ci odpowiedz :) sprawdze bo od 16 zazywczaj w wakacje jest postoj i przyjezdzaja bardziej na wymiane zarowek :p wiec bede miałchwilke wolna :)

BrayanLDZ

SuperMechanior
Punktów
9
Miasto
Łódź
ee tam zdjac ten smieszny dekielek odczepic kostke i odgiac sprezyne to nei problem :) chodz wielu klientom sprawia to kłopot :) w okresie powakacyjnym duzo aut ale takto to masakra :| 2h siedze jak debil i sie nudze :p wiec zajrze w te dokumantacje/ czesci i jutro dam ci znac czy bedzie pasowac :) bo skrzynai napewno bedzie pasowac ale wodziki tu mam taki dylemat :) wiesz w serwisie szkoda autoryzowac takie starsze auta bo ceny sa wy7sokie przekraczaja wartosc auta :)

BrayanLDZ

SuperMechanior
Punktów
9
Miasto
Łódź
witam, otoz przegladłem te xm-y :) jest kilka rodzaji skrzyn :) ale przechodzac do rzeczy 2,0 to benzyna a 2,1 do diesel i jest roznica miedzy nimi wiec wodziki nie beda pasowac :) niestety

Do góry Bottom