• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wspópraca - DPF OFF, EGR OFF, CHIP TUNING

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
677
Miasto
WLKP
ryzowy sprzet jest dobrej jakosci i szajs tez.Jezeli kupisz w pl.od dobrego dostawcy to są poprawiane zeby stabilniej odczytywały i zapisywały.

Korneliusz

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Szczecin
www.multisat.com.pl
Kupiłem bezpośednio w Chinach. Wiem ze może być coś nie teges.
Dlatego zanim u siebie coś zaczne robić mam zamiar dać komuś obeznanymi w temacie do korekcji.

Kaśka25

Początkujący
Punktów
0
Udostępniamy ofertę cenową osobą zainteresowanym współpracą.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
chyba coś chcesz zarobić na usłudze ? a tak ktoś przeczyta ze za tyle i bedziesz pan zadowolony ...

pajak100

SuperMechanior
Punktów
54
Miasto
Płock
www.carturbo.pl
chyba coś chcesz zarobić na usłudze ? a tak ktoś przeczyta ze za tyle i bedziesz pan zadowolony ...
Nie koniecznie - przecież trzeba dobrać właściwy program do zgrania, najpierw go mieć , zgrać wysłać , póżniej wgrać , a gdyby sterownik się wykrzaczył, kto bierze odpowiedzialność , przecież nie klient. Zupełnie nie widzę tutaj żadnej nieuczciwości w tym , że ktoś podaje ceny samej przeróbki oprogramowania.

Lepper

SuperMechanior
Punktów
28
rowniez poprosze o ceny i czym to robicie bo z opisu to widze ze nie winolsem :p

Kaśka25

Początkujący
Punktów
0
Witam!
Panie Jarku umknął mi sms..wysyłam info na maila :)
Pozdrawiam
Katarzyna Ciura
kom. 512 202 175

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1402
Tez robie takie tematy i wcale sie nie dziwie ogloszeniodawcy ze posyła ceny na PW poniewaz na to forum kazdy moze sie zarejstrować,przedewszystkim klient i dalej nie musze mowić co i jak.
Sa fora pozamykane to tam mozna sobie bajduzyc o cenach,sa ankiety cenowe specjalne itd.
Odnosnie CRC to nawet firmy zagraniczne ktore swiadcza usługi tego typu w ramach abonamentu nie przeliczaja sum(jezeli chcemy tj to osobna usługa),i ogloszeniodawca ma racje ze wiekszosc dobrego sprzetu robi to z automatu.
Panów chcacych porozmawiać o sprzecie zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam

mar.wo

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
255
Miasto
Racibórz
obdstarpolska.com
Ja mam pytanie, dlaczego informacje o cenach i współpracy rozsyła ne są w tajemnicy na mail'a.
Witam Koledzy.
Muszą przyznać, że trochę odjechałem z tym pytaniem. Byłem przekonany, że to na zamkniętym. W tej sytuacji " hau, hau, hau " moje pytanie i jak najbardziej powinno być w tajemnicy. :)

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1402
Ja rejstrujac sie tu kilka dni temu nawet do glowy mi nie przyszlo ze moze to forum beć zamkniete,tak gdzie nie ma dostepu lub pelnego dostepu porostu sie nie zarejstrujemy/niezalogujemy lub jak nie wpłacimy monety to nie wchodzimy.
A tutaj kazdy zerkac moze,widać to po zakladanych tematach ze wchodza tu uzytkownicy pojazdów i pytaja mechaników o rózne rzeczy.
Reasumując wiele tez sie do konca powiedziec nie da na ogólnym bo strzelamy sobie sami w kolana,lepiej wysłac komuś info na priva.Lub zmontowac osobny dział do ktorego maja tylko dostep osoby prowadzące działalność ukierunkowaną w tematyce naprawy pojazdów.

Do góry Bottom