• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

wycieraczka Renault Megane II 1.5 diesel

adgam

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Raciborowice
Nie działa wycieraczka tylna w RENAULT Megane II 1.5 diesel 2008r. Gdzieś było napisane,że zapalniczka robi zwarcie i to przez to a do tego na komputerze wychodzi czujnik poziomu cieczy chłodzące to ponoć przy klimie ale klimatyzacja działa ,co robić?

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
ha,ha,ha ale jaja...ubawiłem się do łez. Chłopie nie jeździj więcej do tego mechanika bo ci spłonie auto!!!
a radio ci działa? czy tylko jak usiądziesz na fotelu?:D:D

adgam

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Raciborowice
Na jakimś forum przeczytałam że maganki tak maja a czy to prawda nie znam się na tym co chwilę wychodzi znak klucza raz to świecą potem po wymianie jakieś zwarcie potem czujnik a tak w ogóle to wkurza mnie ta nie działająca wycieraczka i niby nieś do niej bezpieczniki :)

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
nie wiem, nie znam się, nie mam czasu taczki ładować...
klucz ci się zapala...to znaczy że nie twój klucz...
a i jakieś zwarcie robi...ciekawe, może coś w stacyjce siedzi...
masz klucz czy chip?

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
brawo mechanik!!! :D problem z wycieraczką a on ster silnika odpytuje :D Masz mało czynnika pewnie i sypie błędem, a wycieraczka to zupełnie inna historia ;) bardziej to UCH do odpytania...

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
O qfa, to nawet nie mechanik tylko forum, to się dopiero ciekawie robi.
Szefie, a co miałeś na myśli? ten sarkazm to do mnie czy autora? Bo już nie kumam, jakieś jaja...

brawo mechanik!!! :D problem z wycieraczką a on ster silnika odpytuje :D Masz mało czynnika pewnie i sypie błędem, a wycieraczka to zupełnie inna historia ;) bardziej to UCH do odpytania...
ty też ze mnie się nabijasz? czy z autora?

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
680
Miasto
WLKP
Misiek,zapalniczka bierze udział w naprawie wycieraczki.Wielu fachowców idzie najpierw zapalic papierosa przed pracą.

Do góry Bottom