• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wylaczenie trybu DEMO radio DAEWOO BLAUPUNKT R6

Milosz_64

Nowy
Punktów
0
Witam, proszę o pomoc w wyłączeniu tryby demo w radiu samochodowym balupunkt r6. Wiem że są specjalne kombinacje klawisze, które pozwalają to wyłączyć. Wciskam klawisze 1 i 3 i włączam radio włącza się tryb serwisowy i co dalej? Próbowałem 1 i 5 oraz 1 i 3 i >>
Proszę o pomoc w wyłączeniu tego trybu. Czy jest jakiś sposób inny ? Lub czy ma ktoś książkę serwisowa albo książkę obsługi do tego radia ?
Poniżej podaję zdjęcia.

Proszę o pomoc :)

Załączniki

• Blaupunkt_R6_1462664.jpg
    Blaupunkt_R6_1462664.jpg
    265,4 KB · Wyświetleń: 11
  • IMG_20241229_210926.jpg
    IMG_20241229_210926.jpg
    1023 KB · Wyświetleń: 11

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1546
Znalazlem na szybko coś takiego:

Aby wyłączyć tryb demo w radiu samochodowym Blaupunkt R6, należy wykonać następujące kroki:

Włącz radio.
Naciśnij i przytrzymaj przycisk "Menu" przez około 4 sekundy.
Przejdź do ustawień i znajdź opcję "Tryb demo" lub "Demo Mode".
Wyłącz tryb demo, ustawiając go na "Off" lub "Wyłączony".
Zapisz zmiany i zrestartuj radio, jeśli to konieczne.

Milosz_64

Nowy
Punktów
0
Ok dziękuję bardzo przetestuję to i dam znać czy dalo radę. Bo jak raz wcisnę to nie ma takiej opcji nawet demo. Tylko ustawienia dźwięku itd.

Dzien dobry nie działa kombinacja bardzo proszę o pomoc. Już nie wiem co robić. Nawet nie wiem czy jakiś serwis może takie coś zrobić i jaki to musi być serwis. Bardzo proszę o podpowiedź co mogę zrobić w tej sytuacji zmiana radia nie wchodzi w grę.

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1546
Już nie wiem co robić. Nawet nie wiem czy jakiś serwis może takie coś zrobić i jaki to musi być serwis.
wymienić radio na inne. już nie pamiętam kiedy miałem okazję posłuchać muzyki z kasety :)
może warto przeskoczyć do następnej epoki i rozejrzeć się za czymś na płyty lub nawet usb.

zmiana radia nie wchodzi w grę.
a to czemu?
za "naprawę" trzeba zapłacić. a używane radyjko kupisz za 50 czy 100zł na allegro

Do góry Bottom