Witaj
Nie jestem z Gliwic

Co do PS90 mogę robić aktualizację tylko w języku Polskim i Angielskim.
Jak pisałem wyżej, po ostatniej aktualizacji softu RENO (6 listopad) przyrząd się "rozsypał", przestał odczytywać VIN, nie widział żadnego modułu PCM

Przed chwilą akurat zapodali kolejną aktualizację dla RENO i zaraz pójdę sprawdzić czy poprawili błąd. W zeszłym roku robiłem programowanie wtrysków w moim Espace (2012) i wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo. W styczniu była aktualizacja, i ta opcja zniknęła z menu

W grupie VAG w poprzednich softach można było wejść w ustawianie opcji bajtów i zaprogramować dosłownie wszystko (jak w VCDS), w nowszym sofcie można już tylko wpisać cały rząd konfiguracji, niestety nie wiedząc co dany bajt oznacza.
W Jaguarze XJL (2014) próbowałem zrobić kalibrację zawieszenia pneumatycznego, niestety bez powodzenia. (zrobiłem to przyrządem za 127PLN w 2 minuty).
Ogólnie krótko po zakupie, przy pierwszych wersjach softów PS90 sprawował się pięknie.
Co GT80 firmy Xtool, też byłem pierwszym posiadaczem tego urządzenia, lecz wymieniłem go na PS90, ponieważ non stop się blokował.
Podobno teraz poprawili jego wersję i jest OK.