• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

YATO OPINIE

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
976
Miasto
PGS
cana git:) ja dałem 3 lata temu 2700 zł. A jakość jest dobra+. Chociaż teraz w jonnesway inwestuje....

RAFAŁ24

Początkujący
Punktów
0
Miasto
JĘDRZEJÓW
jonnesway właśnie się z ta firma waham bo chcę mieć sprzęt jednej firmy a nie każdy z innej parafii powiedz ogólnie te dwie firmy jeśli chodzi o wytrzymałośćw użytkowaniu jest porównywalna czy raczej przepaść

mathiass

SuperMechanior
Punktów
153
yato jak najbardziej ok ja za te pieniadze i dokupisz zmalany klucz w kazdym "warzywniaku" hehe

ramzes234

Bywalec
Punktów
0
Mam sporo narzędzi yato. Nie jestem zadowolony tylko z małej grzechotki i małych kombinerek. Poza tym nasadki, klucze płasko oczkowe, wkrętaki i inne rzeczy są bardzo ok za tę pieniądze.

Katje

SuperMechanior
Punktów
40
Miasto
marki
Też mam klucze Yato, nie ma się do czego przyczepić, dobra jakość i cena rozsądna.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
Tez mam troche narzedzi i nie narzekam.wszystko ok i jak wyzej zaczela mi mala grzechotka przeskakiwac mysle ze po ok 4 latach wiec niejest zle.
Mysle ze takie zestawy typu sciagacze,odklejacze i reszta w ten desen to nie jakis szal bo cos tam mam i delikatna porazka.

mathiass

SuperMechanior
Punktów
153
to fakt - sciagacze kiepskie maja, dla mnie najlepsze sciagacze to Klann , a ich cena - no coz za jakosc trzeba zaplacic

Maximus-jg

Nowy
Punktów
0
Miasto
Opole
Co do tego zestawu to będziesz tylko narzekał na małą grzechotkę u mnie padła po 2 dniach wymieniłem bebechy z jakiejś DEXTER-owskiej grzechotki i już 2 lata śmiga.
Za tą cenę to się opłaca.

david2291

SuperMechanior
Punktów
114
Jak dla mnie jakość kluczy płaskich i nasadek da się zaakceptować natomiast reszta narzedi to straszny szajs.Miałem torxy to się połamanych jak zapałki,kupiłem szczypce do opasek wodnych to jednego auta nie skończyły i jeszcze kilka przykładów by się znalazło. Ja się z yato wyleczy lek całkowicie bo w moim przypadku kosztowały mnie bardzo drogo ponieważ musiałem kupować to samo razy dwa

tomi4m10

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
42
Miasto
Trojmiasto
Jak dla mnie jakość kluczy płaskich i nasadek da się zaakceptować natomiast reszta narzedi to straszny szajs.Miałem torxy to się połamanych jak zapałki,kupiłem szczypce do opasek wodnych to jednego auta nie skończyły i jeszcze kilka przykładów by się znalazło. Ja się z yato wyleczy lek całkowicie bo w moim przypadku kosztowały mnie bardzo drogo ponieważ musiałem kupować to samo razy dwa

Kiedyś kupiłem cały zestaw torxów YATO i połamały się od razu dwa pierwsze jakie wziąłem - zaniosłem do sklepu, trochę czekałem, ale przyszły takie same, ale żaden młotek im nie daje rady, więc po prostu QC w kitaju zawiodło na jakiejś partii.

teraz konkurencją jest wszędzie cenową chyba NEO, a oni 25 lat gwarancji dają, może to śmieszne, ale próbuję już chyba z 3-4 lata zakatować namniejszą grzechoteczkę jaką mają nawet jej nie czyszczę z brudu zbytnio i działa jak nowa.

Do góry Bottom